Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (204)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Další z nekoukatelných českých komedií. Ze začátku to nevypadá špatně (večeře s bývalkou), ale pak je to celé tak klasicky debilně blbé, že jsem měla co dělat, abych Jak se zbavit nevěsty dokoukala. Finální dortová bitva to pohřbila ještě o patro hlouběji. Herecky to není špatný, ale jako komedie to nefunguje. Věřím, že tenhle film už znovu v televizi dávat nebudou. I když kdo ví... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo moc příjemné na obrazovce vidět herce, kteří se v telce každý den nevyskytují. Lenka Vlasáková hrála pěkně bláznivou ženskou, která chce za každou cenu zvládnout všechno. Se zástěrou jsem ještě po ulici nepobíhala. Z ordinace zubaře jsem odešla s galošemi na nohou a projela s nimi půl Prahy. Babička Jany Švandové neměla chybu. Dávala skutečné rady do života. Natočit dortovou bitvu zpomaleně považuju za dobrý nápad. Jen ti herci přivírali oči už napřed. Úvodní píseň Hany Hegerové se sem přesně hodila. Je to taková hollywoodská pohádka. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Červená knihovna po česku. 1)  Nechápu divácké výtky typu, jak film neobráží skutečnost, jak je nerealistický. Asi někomu nedošlo, na co kouká. Toto je červená knihovna - svébytný samostatný žánr, k němuž vykonstruovanost děje a jeho odtažitost od reality prostě patří. Oproti prvorepublikovým žánrovkám nebo přepisům Rosamunde Pilcherové se film ještě drží dost při zemi._____  2)  Nicméně poněkud zklamán připouštím, že kritici mají i svůj díl pravdy. Marně jsem totiž na rádiu Impuls hledal osvědčený pořad Buď mrcha, abych se něco nového dozvěděl o psychologii dnešní ženy._____  3)  Na druhé straně, nelze nevidět, že snímek je taková cimrmanovská zapomněnka, určená k zapomenutí pět minut po skončení promítání. Poněkud trapná dortová bitva trochu zpochybňuje mé vlastní hvězdičkové ohodnocení, ale co. Nenudil jsem se, místy jsem se i lehce bavil a viděl jsem pár herců a hereček, co mám rád. Pánbu zaplať za ty dary._____ 4)  Zaujal mě 8letý Matyáš Bystroň (Evin syn Tobiáš), který se, zdá se že úspěšně, zařadil do kategorie Jasoňů, Drsoňů a Bystroňů._____ 5)  41letému Jaroslavu Pleslovi (Honzův bratr Tomáš) to slušelo._____ 6)  Věk herců uveden k roku natáčení filmu - 2015._____ 7)  Zaujala mě metoda výběru nového ředitele firmy._____ 8)  Výstižný koment: Gilmour93*. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

Ano zakřikl jsem to, byl jsem namlsaný z Teorie tygra, že jdu zase na pěknej českej film. Ne, jen jsem koukal s otevřenou pusou. Využil jsem akce na 1. Máje do kina za 50,-. Ano, víc bych za to ani nedal. Horší českej průměr. Herci byli vybráni naprd. Do ¾ filmu to šlo, zasmál jsem se, ale tu poslední čtvrtinu kdyby vystřihli, tak se nic nestane. Podle mě to ten poslední kousek celý zkazil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Když dělají Češi remake několika amerických romantických filmů, měli by si možná uvědomit, že stačí málo a z jejich filmu bude pohádka na druhou. Že všichni nežijeme ve velkých bytech a nemáme velké platy a ne všichni mají na jachtu a tak. K tomu ta přeslazená kamera, laděná do sluníčkových barev a scény, které chtějí být víc cool než všechny přdlohy, od nichž opisuje - třeba zpomalené záběry dortové bitvy za doprovodu písničky, která se k tomu moc nehodí, jsou po dvou, třech minutách už jen trapné. Vidět herečku, která dopředu čeká, až ji zasáhne dort, přitom má být překvapená, protože kuchtík před ní má nečekaně uhnout - uff, tomu říkám amatérismus nejhrubšího zrna. A Polášek s tím křovím na bradě, jak zpívá hlasem Pavarottiho? Ufff. Přišlo mi to nevtipné - leda by že bych v sobě tři flašky vodky, pak možná. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Pro dceru Veroniky Žilkové, Kordulu, se jednalo o první filmovou roli v životě. Přijala ji prý kvůli tomu, aby si mohla pořídit poníka. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Videoklip k filmu natočila Dara Rolins, a to na písničku „Wild world“, kterou přezpívala právě pro tento snímek. Na soundtracku se podílel i hudebník David Kraus s hitem „Překrásná“. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • David Matásek na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama