Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

Horory mam rad... tie so zralokmi este viac... a tak som sa tesil. Zial... po prvych minutach bolo jasne kam sa to bude uberat. Ked opomeniem to, ze zraloky vo filme su inteligentne ako jadrovi fyzici, opomeniem, ze nacuvaju o com sa bavia ludia poza okno (fakt nekecam...zralok pocuva bez toho, aby musel plavat za oknom a spehuje), ked opomeniem, ze male zraloky vydavaju zvuk ako male opice, opomeniem, ze zraloky vo filme vedia kopat, opomeniem katastrofalne herecke vykony a opomeniem debilne chovanie postav, dialogy, pointu... co mi vlastne ostane ? :) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

První Deep blue sea byl vysoce nadprůměrný zapamatovatelný žraločí horor, ale tohle pokračování jen kopíruje a je celkem hloupé. Kvalitativně to sice je nad všemi těmi ultrabéčky typu Desetihlaví žralok, ale při srovnání s prvním filmem to je bída, nehledě na to, že digitální efekty jsou na stejné úrovni, jenže tenkrát stály miliony a dnes je to jako levnej čínskej šunt. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Považuji to trochu za ztrátu času. Kromě červeně zbarvené vody, jakože krev, a jedné ukousnuté hlavy nic "hororového" neuvidíte. Některé postavy byly sympatické, tak to aspoň trochu zachránily. Moje hodnocení ale může být ovlivněno tím, že mě filmy o vraždících žralocích opravdu neberou. Kdo to má rád, tak si určitě přijde na své. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem moc a dostal jsem ještě míň. Až se mi nechce věřit, že je to pokračování úžasné jedničky. Deep Blue Sea 2 je hloupý horor s hloupými herci, hloupými kulisami a ještě hloupějšími speciálními efekty. Plus je, že Danielle Savre je kočka a pohledem na ní, se dá film přežít. Asi si pustím jedničku, abych si zlepšil náladu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotku radím medzi Top filmy, ak by sme to brali čisto iba s hľadiska žraločích filmov. Je bežné, že dnes ma všetko pokračovanie a tak neostal dlho späť ani tento film o inteligentných žralokoch. Dvojka je béčko, ktoré kopíruje jednotku skoro vo všetkom a pri tom sa tvári, že je to iný film. Uznávam, že výprava a kulisy nevyzerali najhoršie, ale dialogy, herci, scenár, réžia a efekty stoja za prd. Niektoré scény nevyzerajú zle, v prvej polke, kde sú žraloci ešte nenažraní to nie je zlé a ma to ešte akú takú záhadnú atmosféru. Potom už iba nasleduje masaker a tupé správanie postav, ktoré samozrejme nemôže chýbať. Je to našťastie krátke, takže pozrieť sa to dalo.  Je to zbytočný film, ale bol zvedavý, kam sa posunul druhý diel od prvého. Bohužiaľ nikam. 40% - 2* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama