Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu „Padesát odstínů šedi“. Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdověla po 40 letech manželství. Vivian (Jane Fonda) si užívá společnost mužů, ale závazkům se důsledně vyhýbá. Sharon (Candice Bergen) se i po desetiletích stále snaží vzpamatovat z rozvodu. A manželství Carol (Mary Steenburgen) spěje po 35 letech neodvratně ke konci. Vášnivý a živočišný svět pana Graye doslova obrátí jejich unavené životy vzhůru nohama. V dámách se opět naplno rozhoří touha po romantice a dobro-družství. Nová kapitola je nejen v knihách vždycky ta nejlepší… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (147)

mac000 

všechny recenze uživatele

Vždy když má děj filmu sledovat paralelně několik hrdinů (či hrdinek), je obtížné udržet divákovu pozornost , resp. přízeň vůči všem postavám současně. Někde se to podaří, ale u tohoto dílka jsem se, přiznám, poněkud ztrácel. A tak, jak už to bývá, až konec vše (částečně) napravil a mě umožnil přidat ještě jednu hvězdičku ()

Micoldee 

všechny recenze uživatele

I navzdory tomu jak to ze začátku vypadá, to vlastně nebylo tak špatné. Klasická (naprosto nereálná) love story, ale v trochu jiném duchu než podobné romantické komedie. Všechno samozřejmě skončilo dobře, a taky byly všechny scény nečekaně naprosto předvídatelné. Dobrý film, když u sledování chcete dělat i něco jiného a hraje Vám to na pozadí. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na to, jak je to špatný film, jsem si na něj překvapivě uchovala jen dobré vzpomínky. Slavné herečky v seniorském věku společně čtou Padesát odstínů šedi. Co může být banálnější? Přesto to má svoje relaxační kouzlo a nostalgickou hodnotu v podobě vzpomínky na ty včera i dnes báječné ženské. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Od dob It's Complicated jsem si přál vidět nenásilně vtipnou a přirozenou komedii. Už jsem ani nedoufal, že to někdy přijde. A ono to přišlo. Dámský klub je po všech stránkách dokonalý a vím, že se na něj podívám rád ještě mnohokrát. Mezi Diane Keaton a Andy Garciou to tak přirozeně jiskří, až má člověk strach, že chytne plátno. Jane Fonda jako by roli vyžilé, ale stále krásné sexbomby žila. U Candice Bergen jsem trochu doufal ve větší rozjezd, přece jen její první rande vás namlsá :D, ale nevadí. No a Mary Steenburgen se svým konečným stepovacím sólem, to je pastva pro bránici. Navíc je tam pár fakt skvělých vtipů, které bohužel vyzní pouze v originále (Moby Dick is nickname for Christian Grey.. atp.). Díky, opravdu díky za tak skvělý film. ()

gogo77 

všechny recenze uživatele

6/10...Sex v meste po 40 rokoch, 72/80/72 a 65 je skutocny vek hlavnych hrdiniek, ktorych zivot sa prave v tejto dobe zacal cely tocit okolo sexu, ano citate dobre...kazdy hlada lasku a aj ked ju strati alebo o nu nedobrovolne pride jednoducho nikdy by nemal prestat verit, ze ju moze aj v takomto vysokom veku ziskat... cely film je o zenach uz nie ani v strednom ani pokrocilom veku, ale uz naozaj vo veku, v ktorom som si nemylsle ze bude mozne taketo veci riesit, alebo skor to, ze im vznikne potreba taketo veci riesit a obcas sa mi to zdalo naozaj nevhodne... 80 rocna stale nadrzana a pritom vitalna majitelka hotela ... hm, ked to porovnam s filmami, kotre sa tocia o dochodcoch u nas ... tak sa mi az verit nechce, ze u nas riesia skor existencne problemy a kopu liekov a v USA si jednoducho cele toto obdobie padnuteho listia len chcu uzivat ... no neviem :) a ano obcas to bolo aj velmi ftipne, ale ako som uz spomenul, pre mna uplne nerealne a nepredstavitelne ze sa zena po 70tke mucka s frajerom na nafukovacej labuti v bazene ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Postavy sa niekoľkokrát odvolávajú na „vnútornú bohyňu“, vtipnú, uvedomelú postavu, o ktorej Anastasia Steele, ktorú hrá Dakota Johnson, hovorí v knihách "50 odtieňov sivej", ale vo filmoch 50 odtieňov bola vynechaná. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy Diane (Diane Keaton) čte „Padesát odstínů šedi“, je jasně vidět, že listy knihy jsou úplně prázdné, nepopsané. V dalším záběru je již patrné, že tam nějaká písmenka jsou. (Timak)

Související novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Reklama

Reklama