Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia spevácka show je späť! Niekoľko tisíc spevákov z Česka a Slovenska sa pokúsi presvedčiť Paľa Haberu, Ondřeja Soukupa, Martu Jandovú a Kláru Výtiskovú, že len oni si zaslúžia stať sa novou Superstar. (TV Markíza)

Recenze (65)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

V letošním ročníku byl i dlouholetý kamarád, který se do semifinálového výběru nedostal jen kvůli tomu, že něco nepodepsal. Dozvěděl jsem se od něj spoustu zajímavého o tom, jak to v SuperStar doopravdy chodí, a tak se můj pohled na soutěž výrazně posunul k horšímu, až doputoval k té jedné hvězdičce. Na odpad to ještě není, ale třeba to k němu v průběhu let doputuje, ovšem to už raději tuhle ptákovinu sledovat nebudu. Nejúsměvnější bylo, když mi potvrdil, že nejvýhodnější je skončit druhý. To už pak ztrácí smysl někomu fandit. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Apodiktický efébos s mírnou astázií servilně přikládá mikrofon k ústům plných akné a tklivě kokoktá černošské písně, Pyča na to čumí, je to, vole, rauch. Altista se nevzdává, bojuje. Udělá kotrmelec, je za šaška, aby zaujal. Quantum of poluce, porotce na place, hladce a obrace, servilní adorace panice. Pak se jelo někam do Benátek na Jizerou nebo kam a ten boj paniců o nejnovější největší nezajímavou superstar se už fakt nedal, vole, sledovat. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

V základních kolech jsem si dal tzv. "drinking game" , chlastací hru, kdy jsem si dal za úkol napít se vína, kdykoliv si někdo zvolil jako rozhodující CDčko Marty Jandové nebo Pavla Habery. Skoro celá láhev vína (0.75 l) padla na jeden díl, Ondřej Soukup a Klára Vytisková padla každý 1-2x. Jinak je to klasická zpěvácká reality show, občas postoupí někdo skutečně originální, ale jinak hodně rozhoduje pořádné sob story, uvidí se v budoucích dílech, zatím mě nikdo nezaujal natolik, abych mu výrazně fandil, nejvíce fandím Ondřeji Soukupovi. :-) Ale ten bohužel nesoutěží, ten porotcuje. Jinak se stále držím své konspirační teorie, že podobné pěvecké soutěže plodí zpěváky do muzikálů a talentové soutěže zase plodí tanečníky, kteří v těch muzikálech za zpěváky tančí. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Táto séria mala vďaka skráteniu svižné tempo, porota bola príjemná, finalisti vedeli spievať. Moderátor Pyco ešte nepatrí do starého železa, v pohotovosti sa mu ťažko niekto vyrovná. Kto vie, čo od takejto zábavnej súťaže môže čakať, aj to dostane, ostatní nech si nadeľujú odpady alebo radšej nepozerajú. ()

FILMOVKA odpad!

všechny recenze uživatele

Na Primě se Talent stal každoroční tradicí a na Nově je to asi už žere. Tak se přišlo opět se Super Star, po které zas neštěkne ani pes. Tentokrát se to snaží tvářit mnohem víc pompézně a velkolepě. Nicméně je to opět zase jenom trága a diváka to snad ani nemůže u obrazovek bavit. Porotci se nám také nějak zklidnili, jako kdyby jim někdo dal na zadek nebo ze sebe už nechtěli na veřejnosti dělat idioty (kdyby to tak bylo, neměl bych jim to za zlé). Každopádně je to jedna dlouhá nuda a dramaturgie nikde. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama