Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Mainstreamová the-most-mass zábava pro všechny - teda podle tvůrců ano. Ale stydím se, že jsem viděl těch pár minut téhle nevalné, rozkydlé, pochybné, neurotické, odporně zapáchající show. Porota zasedá v následujícím složení: 1) žvatlající obtloustlý čert s jemňouškým "š", 2) jen trapně hýkající taliánská fúrie, 3) áďuška pinocchio a 4) hýkoň šťourající se v uchu. K tomu moderátor Ferro Ferrari, který mně saje nervy jako Dracula krev. Komerční hnuszszszs. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Relativně zábavná show, jejíž největší síla tkví v samotných soutěžících, které se rozhodla NOVA upřednostnit před tím ostatním. Místy to sklouzne k nesmírné tuposti a patosu, Alena Šeredová je neustále mimo mísu (a upřímně, ani tím vzhledem už to nezachrání), Miro se zmírnil a skvěle se doplňují z Banášovou a Troška je překvapivě snesitelný. Leoš, byť ohraný, je furt Leoš a dokáže pobavit a překvapit. Celkově vzato se na soutěž vyplatí dívat jen kvůli zajímavým talentům a občasným vtipným hláškám, celkově však lepší na Novu přepínat jen o reklamě. Kdyby na to koukal jako nedělní "hlavní program" asi bych hodnotil ještě níž, jako doplnění je to ucházející. (50%) ()

Reklama

st.verka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdy už na N@vě pochopí, že na tuhle trapnou moderátorskou sestavu už nikdo není zvědavý. A čím to, že jim Prima vytřela zrak? Někdo by se tam měl nad tím zamyslet a nedělat z nás hlupáky, kteří spolknou všechno, co jim obrazovka nabídne. Tuhle soutěž projeli na celé čáře. Zkrátka další trapný X faktor. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nepřestávající reklamní kampaň mě tak obtěžovala, že jsem se rozhodla natruc koukat na konkurenci. V 19.50 jsem ale ze zpráv nepřepnula a "Talentmania" na naší televizi běžela až do konce. Leoše jako moderátora uznávám, Alenu Šeredovou jako porotkyni bohužel vůbec. Ostatní mi nevadili a neřešila jsem je. Vulgarit (hlavně od Habery) bylo ale mnoho a třeba představování kandidátek na moderátorku zavánělo trapností. Skončit pořad asi o 40 minut později, než bylo inzerováno v programu, taky není hezké. Přesto jsem se bavila a hodlám koukat dál. Druhý den po vysílání jsem viděla také konkurenční pořad a musím říct, že stejně jako před lety s "VyVolenými" se Prima vytáhla a Novu v boji porazila. Její pořad budu tedy hodnotit ještě lépe. Soutěž jsem tedy ze záznamů sledovala až do konce. S vítězkou jsem spokojená. ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se Nově nepodařilo sehnat originalitu v podobě světového Got talent, rozhodla se vymyslet něco vlastního. A taky se rozhodla použít k tomu nechutné prostředky jako je hraní na lidské city a podobně. Těchto lidí opravdu lituji a soucítím s nimi, ale jsme v talentové soutěži a ne galerii lidských osudů nebo estrádě, čímž se dostávám k další nepochopitelné věci a to vsuvky s českými celebritami typu Janda, Matonoha apod. A to přetočení žánru v prvním díle na vyhlášení české miss? Co to má znamenat? Navíc porodci dostali evidentně příkazem pouštět do dalšího kola každého idiota, aby když už slíbili každodenní vysílání, měli co vysílat. Samozřejmě se najde plno naprostých debilů, kteří jsou stoprocentně zábavní a taky pár talentů, kteří jsou v tom, co dělají dobří. Proč tedy odpad? Protože účast těchto vystoupení na celkové stopáži je NAPROSTO minimální. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama