Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Súťaž sama o sebe by vôbec nebola zlá, ale to čo predvádzajú tí štyria "kouči", to je hotová katastrofa. Tak trápne, infantilné a afektované správanie by som čakal tak od nejakých puberťáčiek, ktoré sa snažia za každú cenu zaujať. Ale aby sa takto idiotsky správali dospelí ľudia (teda aspoň podľa veku), to je nanajvýš desivé. Ale tí účinkujúci aspoň ako tak zachraňujú túto súťaž pred totálnou priepasťou, hoci nechápem načo je vlastne celý projekt The Voice dobrý, keď sme tu nedávno mali už neviem koľkú sériu Superstar (a isto nás v dohľadnej dobe čaká ďalšia). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V mých očích šlo o lepší show, než ty dvě předchozí. Žádný zázrak se nekonal, ale konečně vypadl Rytmus/Dara…Kaliho jsem vůbec neznal, ale docela na mě udělal svým vystupováním dojem. Dyk si to v mých očích posral po odchodu z kapely Nightwork, přesto ho uznávám jako vynikajícího zpěváka. Pepa to je klasika, ale Jana Kirschner se mi v některých dílech dokonale zhnusila. Naštěstí to není o porotcích, ale soutěžících a i tentokrát se tu objevilo několik opravdových talentů – taková Lucie Večeřová patřila k tomu nejlepšímu a nechápu, jak to že nepostoupila tehdy dál. O vítězce se bavit nebudu. Nefandil jsem jí, přestože nezpívala nejhůře, ale byli tam mnohem lepší…A obě moderátorky - Mária Čírová i Tereza Kerndlová odvedly docela dobrou práci – a v některých hadříkách byly neskutečně sexy… ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudem sa zaoberať tými úbožiakmi, čo sa prihlásili do tejto televíznej show. Je to banda hlúpych adolescentov, nezdravo ambicióznych teenagerov a nesebakritických somárov. V tej kope hnoja sa celkom iste žiaden výnimočný spevák neobjaví. No skúsim podrobnejšie rozanalyzovať tie slávne celebrity, čo vystupujú v úlohe nesmierne dôležitých koučov. Je to pozoruhodné quarteto kreténov: starý vypelichaný rocker Pepa Vojtek, neznesiteľne afektovaná blbka Jana Kirschnerová, malý tučný raper Koloman Magyary a akýsi český chujko Vojtěch Dyk. Jeden trapnejší ako druhý. Odpad! ()

topi80

všechny recenze uživatele

Což o to, soutěžící zpívají hezky, ale co ta porota? Vojtek, dejme tomu, je to člověk, který umí utáhnout velké pódium a ostruhy získal v těžkém prostředí zakouřených vesnických sálů. Od toho bych si asi nechal poradit, jak na to. Ale recitátor Dyk? Jana "slabý hláseček" Kirschner? A ten týpek, o kterém nikdo v životě neslyšel? To mají být trenéři, od kterých se soutěžící zpěváci, z nichž většina je lepší než výše uvedení, mají učit? To je fakt úlet. Ale nedokážu tomu dát špatné hodnocení, neboť právě díky této první nebo druhé řadě této soutěže jsem našel zpěváka, který mi nazpíval moji desku. ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Kouči s výjimkou Vojtka jsou trapní, až je to k pláči. Celý pořad je veden tak, aby skrze trapné debaty a afektované výstupy těchto "trenérských hvězd" zdržoval co nejvíce, a tak si za dvě hodiny poslechneme asi deset minut muziky a zbytek tvoří ubohé žvásty a reklamy. The Voice Česko Slovensko s přehledem překonal všechny své hudební bratříčky i konkurenty, kterým se tímto omlouvám za přehnanou kritiku. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Křesla, na kterých sedí porotci, stála 1 milion Kč a jejich výroba trvala 2 měsíce. (TheSlezy)
  • Předchozí dvě řady se jmenovaly Hlas Česko Slovenska, ale třetí řadě nechali originální název, a to The Voice. (Duoscop)
  • „Několik let jsem úspěšně odolávala nabídkám zasednout do křesla kouče a měla jsem pocit, že na to nebyla ta správná chvíle. Tentokrát jsem cítila, že chci novou výzvu, něco, co sem ještě nezkusila. Když přišla opět tato nabídka, bylo celkem přirozené říci ano,“  sdělila Jana Kirschner o svém působení v pořadu. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama