Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Vše začíná a končí porotou. V porotě je jediný člověk, který je kompetentní k tomu, aby hodnotil budoucí uchazeče i titul "superstar". Jenže ten už je tam asi podesáté, takže zákonitě bude nudit, i kdyby se maximálně snažil o opak. Pak tam jsou tři nuly, z nichž minimálně 2 by samy měly vyhledat nějakého odborníka, který by jim poradil věnovat se činnosti jakékoli, ale hlavně jiné než zpěvu, přičemž jeden z nich je tam v rámci povinného rozvoje multikulturalismu a z druhého sálá debilita i přes televizní obrazovku. Je-li porota složena z neumějících šašků, jakou pak může mít úroveň (ať už pěveckou či zábavnou) ta soutěž? ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik těch řad téhle sračky ještě poběží? To je mor co je tu snad od roku 2004. Obdivuji ty co se jdou ztrapnit před porotu složenou z idiotů jako ja Habera, Christovao nebo Ruppert. Ta Knechtová nazpívala jednu písničku co se chytla a teď musí na sebe poutat pozornost kozama a tím, že se chová jako laciná a vyjebána píča. Stačí vidět deset minut a máte o téhle sloveně špatnej názor. Prostě dělat 15 řadu a pořád to trapně pojmenovávat je stejně o ničem, když je to všechno odpad. No i přesto se najde v českém i slovenském národu stále dost dementů co nechtějí makat rukama, ale jsou tak zblblí šoubyznysem a myslí si, že se tam otevřou hubu a nazpívaj 2-3 CD a budou za vodou s prachama na rozdíl od těch volů co chodí makat na tři směny do fabriky a mají po zaplacení složenek hovno na bankovním účtu. ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Panoptikum divných zjevů na pokračování. U Fenrirovi mordy! Vy tupý hlavy, co tam lezete, vězte nebo čekujte vítěze Superstar předchozích ročníků! Nikdo se nikde neuchytil. Chvilku byla slyšet Langerová a kde je teď? Po x letech je vidět Cristovao, který ani nevyhrál, jen touhle stupiditou prošel. Vymatlanost, debilita. Na čem kdo jede, kdo tohle žere?? ()

Zack07 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že se na letošní Česko Slovenskou SuperStar 2018. Celkem těším. Televize Nova a Markíza slibuje scénář podle vzoru německé verze, kde nyní válí česká zpěvačka Martina Bárta. Bude zajímavé sledovat pět nováčků v porotě a na moderátorských postech (kromě Habery jsou tam všichni vůbec poprvé) Rovněž bude poprvé show vysílána v odlišných dnech jak v Ćesku tak na Slovensku. Uvidíme, jak se jim letošní ročník plný novinek tedy povede. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první dvě sezóny někdy před čtrnácti lety. Od té doby se sem tam mrknu na první díl, poněvadž na to kouká Vendulka a taky abych zjistil, co se změnilo. Kromě poroty většinou nic, protože u těhle kopírovaných pořadů pod licencí je scénář pevně daný a žádná velká inovace moc nehrozí, takže i když hodnotím po prvním dílu, tak s čistým svědomím. Mě hudební pořady nebaví a koukat na ně je pro mě utrpení, ale objektivně musím přiznat, že až taková hovadina to není. Hovadiny jsou Malé lásky nebo Pošta pro Tebe.Naprosto chápu tu spoustu lidí, kterým se to líbí, a i když mezi ně nepatřím, nebudu dávat odpad jen proto, abych tu mohl vyblít všechny možný vulgáry co znám. 50%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama