Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná show Hlas se vrací! Ty nejlepší zpěváky bude vybírat nová sestava koučů. Do křesel, která se otočí jen za opravdu výjimečnými hlasy, znovu usedne rocker Pepa Vojtek, hitmaker Michal David, ale také přední slovenský rapper a hip-hopper Majk Spirit a na dvojkřesle s jedním jediným tlačítkem usednou Marta Jandová a Dara Rolins. Těšte se na neskutečně dobré výkony! Jděte s námi po Hlase! Moderují Leoš Mareš a Tina. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

phoenixer odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych měl děti, je jasný jak bych je trestal. Tohle totiž sledovat je opravdu velkej trest. Hlavně když všichni porotci kývaj hlavou jak při epileptickým záchvatu, rádoby stylově bouchnou do toho červenýho čudlu a radujou se jakoby vyhráli sportku. Ačkoliv kdo by se tak blbě neradoval, když si za takovou kravinu v televizi vemou šílenej balík.. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu dlho zaoberať tými úbožiakmi, čo sa prihlásili do tejto televíznej show. Je to banda hlúpych adolescentov, nezdravo ambicióznych teenagerov a nesebakritických somárov. V tej kope hnoja sa celkom iste žiaden výnimočný spevák neobjaví. No skúsim podrobnejšie rozanalyzovať tie slávne celebrity, čo vystupujú v úlohe nesmierne dôležitých koučov. Je to pozoruhodná pätica kreténov, z ktorých sa mi dvíha žalúdok. Hnusný, starý, vypasený, upotený, plešatý socialistický DJ Michal David. Skrachovaný, umastený, vypelichaný metalista Jozef Vojtek. Dve tupé fifleny - vrahyňa motocyklistov Darina Rolincová a silne trápna rockerka Marta Jandová. Ku ním do partie ešte akýsi niktoš z Petržalky (vraj slovenský rapper) Majk Spirit. To je poriadne panoptikum hrôzy. No a ešte plus dvojica neznesiteľných moderátorov - hyperaktívny táraj Leoš Mareš a nechutná maďarská indiánka Martina Csillaghová. Jednoznačný odpad! ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Radikální změny oproti první řadě! Za R.I.P.muse byl nasazen Dušička, sice stejně neznámý a nezajímavý muzikus, ale o poznání menší dement, ku stárnoucí Zvoněnce štěstí přisedla taktéž jetá, ultradrsná dcera národního Olympionika, které se na gynekologické prohlídce stala vítaná nehoda, pročež byli všichni die Happy chlapci konečně zapomenuti a.... co jsem to chtěl? Jo, pan Vajíčko nasadil brýle o sklech velikosti odrazek z liazky. No nový nátěr, jak má být, nečum na to, národe. Zkusím to zformulovat jinak - nečum na to, národe! Pravda, někteří účinkující zoufalci dokázali spojit obstojný hlas s trefným názviskem, jako slovensko-kanadský murár Lobo-Lebo. Povrchní soucit v nás dokonce dopomůže k tomu, nalézti si favoritů, především v oné sympatické dvojce, která je ušetřena pohledů na obskurní porotu a jež, kdyby dorazila k nám do kostela na nedělní popěvky, by i mne patrně přinutila nazout azbestové botky a překročit jeho práh. Přesto se stále dá vysledovat jistý kult mládí (jako protipól okoralé soudní stolici) a čekat, až se mezi všemi gaga a perry songy objeví cosi vkusného, či až se Marešovi omylem zadaří prohnat rypákem i nechtěný vtip, je ubíjející. Raději budu i nadále sledovat živý přenos ze statické kamery v Kramatorsku, neboť tam to jde alespoň na dřeň a babča, co bydlí v oproti nahrávadlu stojícím paneláku, se předevčírem podezřele převlékla do zelené, povyrostla, koště zaměnila s protáhlým předmětem s poněkud užším průměrem a zpoza záclon vykukuje o dost výhrůžněji. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Taká istá katastrofa ako predošlý ročník a každý jeden ročník takýchto relácií. Pepa Vojtek je ako-tak v pohode, Mareš a Dara musia byť všade a BEŽTE UŽ S TÝM DAVIDOM DO PRDELE! Ten chlap sa má doma pomaly pripravovať na dôchodok, nie ešte otravovať vzduch a snažiť sa zo svojej dávno zašlej slávy ešte niečo vyťažiť. ()

Mrs.Blue 

všechny recenze uživatele

Jasně, dejte tomu všichni odpad už jen z principu, protože se asi bude jednat o jednu z dalších, trapných, bezedných, pěveckých soutěží. Jasně, dejte ho tam jen tak z prdele, protože už dopředu přece všichni víme, že to bude sračka. Opravdu intelegence letícího plexiskla. Nebýt špičkového disko káliče Davida, dám klidně plný počet hvězd, protože jsem se skvěle bavila. Tak a teď můžu slavnostně dostat nasráno do držky a poté skočit do zdi, i když jsem na to teda čuměla bez péra v ruce. ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama