Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nemělo děj a byly v tom pouze 3 lokace zhruba (barák kde žily , cokoliv venku a barák rodičů). Už dlouho se mě nestalo, abych se u české komedie ani jednou nezasmál a tohle to dokázalo navíc ta romantika spočívá v tom, že Dejdar masíruje Polívkové nohy a chce ji políbit a ona nechtěně spadne což je teda hodně velmi málo kdejaký díl Ulice má v sobě více romantiky a to má jen 30 minut tuším. Kluk je nesympatický , retardovaný, rozmazlený a protivný a celou dobu jsem se těšil, že umrzne což se bohužel nestane holka se během půl hodiny změní z hodné na mrchu aniž by k tomu měla důvod a příčinu navíc bez vysvětlení (přitom stačilo dát tam vsuvku ve stylu nechtěla jsem , aby mě někdo nahradil mámu a chtěla jsem se tě zbavit) a herci jsou příšerní Bolek Polívka asi ať se na to vysere úplně já vím, že je zadlužený , ale v takových ´´perlách,, ty peníze nenajde Dejdar radši ať natáčí dalších Stardance když hovna tančí a paní Polívková ať příště radši zváží v čem hrát nebo ať vyhodí svého agenta co jí role vybírá. Nezachrání to ani hudba jelikož jeden song tam zazní minimálně třikrát druhý zazní kdesi na zábavě zhruba 30 vteřin a ten hlavní zhruba 20 minut před koncem. Humor 0 sympatické postavy 0 (potenciál měla pouze ta malá holka, ale i tu podělaly tady to bohužel nezachrání ani Polívková) prostředí 40 (za to, ale hvězdy nedávám) Hudba 20. Pozitivní na tom je, že je to lepší o cosi jak Špindl 2, který jsem viděl tento týden a měl jsem chuť se přitom zabít tady jsem měl pouze chuť poblít se. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Ženská Na Vrcholu" odo mňa nakoniec dostala šancu. Bol som zvedavý na to, ako toto vypáli. Česká vianočná romantická komédia začiatkom novembra, ktorá nás môže príjemne navnadiť na Vianoce. Správne? Popravde, pre mňa áno. Nemôžem povedať, že je to super, film rozhodne zápasí s určitými problémami, ale o tom si povieme. V prvom rade pozitíva. Prostredie Tatier je krásne. Vyzerá to skvele a dáva to tomu skvelý feeling. Je tu (skoro) absencia prvoplánového humoru plného klišé, a reálne som mal pocit, že na niektoré fóry si tvorcovia sadli, aby ich vypilovali. A priznávam, že som sa na filme celkom dobre zasmial. Anna Polívková je skvelá. Kedykoľvek ju vidím, tak chytí rolu do rúk a pojme to maximálne seriózne. A ja jej to potom vždy zožeriem. A tento film nie je výnimkou. Martin Dejdar ako vlastník chaty Samota je podľa mňa tiež skvelý. Sám o sebe je vtipný a spolu s Annou Polívkovou pôsobia ako funkčná dvojica. Bavili ma aj ich decká. Sú vtipné, dávajú do toho maximum a hlavne všetku svoju energiu. Takže majú odo mňa pochvalu tiež. A rovnako vtipné scénky sa dejú aj v Prahe, kde máme Bolka Polívku s Janou Preissovou. A mama sa rozhodne, že urobí dcére prepadovku. Takže ju otec zdržuje a zamestnáva niečím iným, aby vyraziť nemuseli. Film však zakopáva v dvoch elementoch. V prvom rade je to story. Napriek tomu, že postavy sú dobré, tak príbeh je veľké klišé. Vieme ako to bude postupovať, ako pokračovať a ten finiš je maximálne teatrálny. Ale na druhú stranu medzi nimi nepadne ani jedna pusa. Kedy ste niečo také videli naposledy? Ja si to už ani nepamätám. Treba ale počítať s veľkou kopou klišé. Tie tu majú veľkú rolu. Ale nie sú tam také, ktoré by ma vrcholovo iritovali a nakoľko to nemá prízemný humor a sprosté narážky, tak to celkom funguje. No ešte je tu tempo. Film trvá skoro dve hodiny a ten čas si tu uvedomujete. Nemá to poriadny spád a film ide dosť pomaly. A hoci nemôžem povedať, žeby som sa vyslovene nudil, tak som cítil, že to ten čas skutočne aj trvá. Vidím, že sa na film zdvihla vlna kritiky, ja na neho tvrdý byť nemôžem. Už len preto, že som sa na ňom úprimne zabavil. A myslím si, že stojí za pozornosť. Ale ak nesúhlasíte, nebudem vám to vyhovárať. Hodnotenie: B ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

U některých filmových zkušeností člověk ani neví, jak je okomentovat, aby nemusel být sprostý a neomalený. Já české filmy sleduju opravdu rád, jak ty staré tak právě i ty novodobé, ale zrovna v rukou Primy vznikne z cca 8 projektů ročně jeden povedený. Tím za rok 2019 rozhodně není Ženská na vrcholu, kde se v romantickém sevření sešla ta vůbec nejméně sourodá dvojice naší herecké scény a na úpatí zasněžených Tater stvořila skoro dvě hodiny urputně nudného materiálu. [viděno na Netflixu 15.11.2020] ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, hezké, že si Polívkovi spolu zahráli... paradoxně, protože byl nakonec v záskoku, byl B. Polívka to nejlepší ve filmu. A M. Dejdar potěšil dost... Jinak? Jako... nic novýho, prvoplánové, většinou trapné.... od začátku jasné, jak to dopadne, až to bolelo... ale že by A. Polívková musela hrát takové kravky? Stejně paní Preissová si myslím do takových filmů nesedí... je to pohádka, o které víte, jak dopadne. Zábava pohodová, ale nucená a prostě nulový nápad. Nic nového... CO ale rád vyzdvihnu, jak tu už někdo zmínil. Totální absence sexistického humoru!! Za to * navíc. To zase jako na mě působí. Plus nádherná lokalita... ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Odporní haranti? Check. Dejdar, který se zde chová jako hovado a je stejně nechutný? (Bohužel) Check (bo jsem ho mívala ráda, kdysi dávno). Nechutný alkoholik Polívka? Yup, check. Slizce vypadají Marek Němec? Ano, check. Je tu nějaký důvod, proč se na to dívat? Ani ne. Průměrná komedie dnešní doby, na kterou velmi rychle zase zapomenu. 4,5/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Štáb měl možnost točit v reálném prostředí na vrcholku Chopku jak interiéry, tak exteriéry. Když postavy vybíhaly z horské chaty, tak opravdu do mínus sedmnácti, do vichřice a vracely se zpět do chaty, kde se v reálných chodbách a pokojích příběh točil. (ČSFD)

Reklama

Reklama