Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (247)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, hezké, že si Polívkovi spolu zahráli... paradoxně, protože byl nakonec v záskoku, byl B. Polívka to nejlepší ve filmu. A M. Dejdar potěšil dost... Jinak? Jako... nic novýho, prvoplánové, většinou trapné.... od začátku jasné, jak to dopadne, až to bolelo... ale že by A. Polívková musela hrát takové kravky? Stejně paní Preissová si myslím do takových filmů nesedí... je to pohádka, o které víte, jak dopadne. Zábava pohodová, ale nucená a prostě nulový nápad. Nic nového... CO ale rád vyzdvihnu, jak tu už někdo zmínil. Totální absence sexistického humoru!! Za to * navíc. To zase jako na mě působí. Plus nádherná lokalita... ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele

Díval jsem se, jen protože to babička hrozně chtěla vidět. Byla nakonec hodně zklamaná, a když zbývala půlhodina, tak usnula. Vůbec se nezasmála a já taky ne. Prostě tohle mě utvrzuje v tom, proč nemít rád český filmy. Nápad je nijaký, jasný postup, nuda, žádné vtipy a Martin Dejdar si hraje na borce, ale vůbec mu to nejde. Vůbec jsem nepochopil, proč Polívková skončila s tím, se kterým skončila. To mně připadalo praštěný a úroveň se rapidně ještě snížila. VYHODNOCENÍ: ŽENSKÁ NA DNĚ ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Anička Polívková přerodila do rolí maminek. Herecké obsazení je výborné a to se týká i dětských herců. Jen bylo trestuhodně nevužito. Bylo moc příjemné zase na obrazovce vidět Janu Krausovou a Janu Preissovou. Alespoň nějaký světlý bod této komedie. S tímto filmem je to bohužel jako na houpačce a přitom tady byl potenciál úplně zadarmo. Njn, rukas paní Poledňákové tady už opravdu chybí. Tohle působí jako náhodný slepenec jednotlivých scén, které měly být vtipné. Tenhle film mě neurazil a ani nenadchnul. Horské scenérie byly krásné. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Český "zimně vánoční" film, který překvapivě není trapný, jen neuvěřitelně nudný a bez jakéhokoliv vtipu. Filmu samozřejmě chybí scénář a ve své podstatě celý sestává z na sebe nenavazujících scén, které mají vytvářet různé situace a pocity (smích, romantiku, smutek, dojetí) a přestože by se měly postavy někam posouvat, nekoná se to a postavy se chovají tak, jak mají v tu danou chvíli, protože si tak žádá ta daná scéna. Ale ty Tatry jsou fajn. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Aktuální hodnocení je 40% ??? Tohle byla neskutečna sračka. Přiznám se nedokoukal jsem, ale vydržel jsem luxusních 36 minut. Zkrátka do chvíle dokud se neobjevil Martin Dejdar. Nic proti němu nemám, ale jako herec stojí za prd, ale tahle slátanina ho stáhla na dno českého filmu. Polivkova by si měla dát za tuto roli facku - 0,5% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • „Natáčení se od toho klasického dost lišilo, protože jsme byli v jednom prostředí chaty, hodně lidí pohromadě, v podstatě v extrémních podmínkách, počasí se měnilo třeba třikrát během deseti minut, takže to byl opravdu velký adrenalin,“ popsal natáčení filmu Martin Dejdar. (SONY_)
  • „Hlavní ženskou postavu, protihráčku, která bude mít dobrou chemii s Martinem Dejdarem a Markem Němcem a bude vtipná, uvěřitelná a citlivá, jsem obsazovala snadněji, než ostatní, protože Anička Polívková splňovala všechny tyto parametry. Navíc je skvělá herečka a role jako by byla napsaná přímo jí na tělo. Točily jsme spolu už jeden film, tak byl i předpoklad, že určitá důvěra mezi námi je a můžeme se pustit i do tak náročného vysokohorského natáčení,“ řekla režisérka Lenka Kny. (SONY_)

Reklama

Reklama