Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Novodobá variace na Neuvěřitelnou cestu, která však nemá ani tu boží dobrodružnou atmosféru, ani takového toho ducha, kvůli kterému si zmíněný film velice rád zopáknu i po letech. Psí poslání od stejného autora mělo něco navíc, Psí domov je už o poznání obyčejnější, i když nemůžu říct, že ne sympatická podívaná. Psí filmy se prostě neokoukají. Problém ještě vidím v nadužívání nepříliš kvalitního CGI, bez čehož by se ale film, vzhledem k povaze scénáře, asi holt neobešel. Párkrát jsem u filmu kroutil hlavou nad blbou dějovou kličkou ohledně zákazu a možnosti zabavení pitbulů v Denveru, než jsem zjistil, že takový kontroverzní (rozuměj debilní) zákon v onom městě skutečně existuje. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dva roky po čarokrasném Psím poslání tu máme další ždímačku emocí pro všechny pejskaře, kterou jsem si užil i já, ačkoli jsem psa nikdy nechoval. Film je z větší části dělaný převážně pro dětské oči, na své si ale zajisté přijdou i další věkové kategorie. Mým dámským vrstevníkům se zalíbí hlavní mužský představitel, milovníci přírody jako já se pokochají scenériemi divočiny Colorada. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jestli mě to mělo dojmout,tak se to vážně nepovedlo.Což byl základ filmu,že Vás to vezme za srdíčko a budete brečet.Mám psa a pes spal.Nechci říct,že to byla až tak příšerná nuda,ale vyprávění doopravdy pro děcké publikum,který to má ještě zkreslený.Digitální zvířata jsou hrůza a kazilo to celou dobu.Je sice pěkně roztomilé,když puma si vyjde se psem,ale rve to mozek.Je jedno,že příběh jako takový je malinko přestřelený,dalo by se tomu i vcelku uvěřit,ale Bella prostě běží jen za Lucasem,který v závěrečným limbu pohřbí pan policajt komplet celé putování do hajzlu.45% ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Lidé, kteří očekávali další film ve stylu Psího poslání museli být zklamaní. Ačkoliv podobnost tu je: Taky je zde dobře zachycená psí psychologie... Samotná cesta domů působí zajímavě, ovšem celkem i uvěřitelně. Nakonec proč ne? Postavy a celý příběh okolo jsou vyvedeny skvěle. Co by se naopak dalo vyčíst, je až přemíra digitálních efektů a občas i gest, která zvířata zkrátka nedělají. Ovšem osobně jsem to bral jako lehký přesah, který po Psím poslání představoval lehkou, nikoliv však nepříjemnou změnu... Vzhledem k nízkému hodnocení zde dávám plný počet. 5* ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Psí poslání se mi moc líbilo, tak jsem byl zvědav na Psí domov. Film prakticky kopíruje Neuvěřitelnou cestu, akorát to není tak záživné. Animovaná zvířata jsou otřesná a bohužel tam jsou více než ta živá. Příběh takový klasický klišé, hlavně ten konec s veterány a slow motion přivítání. Bohužel jsem se u filmu spíše nudil a celkově mi to přišlo jako televizní film. Normálně bych dal asi spíše 2*, ale kvůli zvířátkům tam tu jednu navíc přihodim. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)
  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)

Reklama

Reklama