Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Milý a na veľmi jednoduchých základoch vytvorený film. Film je natočený láskou a to je na ňom vidieť. Páčilo sa mi, ako zobrazili priateľstvo medzi psom a kocúrom, medzi psom a šelmou. Také „priateľstvo“ nie je neznáme vo svete zvierat. Pre psi (v tomto prípade pre Bellu) mám slabosť (ako som to už niekoľkokrát spomínal), takže štyri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Jj, už vím, v čem je rozdíl. V režii. Scénář ok, stejná knižní předloha se též nezapře, ale ta režie Lasse Hallströma je jiný kafe. Samozřejmě srovnávám s Psím posláním. To byla jiná liga. Všechno ladilo, srdce v krku celou dobu, jako bych s každým tím zvířetem dýchala. Tady je psí herečka též dokonale rozmilá, inteligentní, k pomazlení. Moc hezký je i motiv psího terapeuta u depresívních pacientů, krásná je empatická komunikace mezi Lucasem a Bellou, sympatické je, že nejcitlivější nálezci jsou zřejmě gayové (konečně je to jen tak mimochodem) a silný je moment fixace fenky na umírajícího bezdomovce. Ale ani malé dítě nepochopí, proč třeba na začátku nelze z ruiny zachránit kočky. Nebo proč k mylné identifikaci přesplotního plemene stačí vyjádření jednoho podplaceného pochůzkáře, ... a pak velké kotě mi tam vlastně taky moc neladilo. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dva roky po čarokrasném Psím poslání tu máme další ždímačku emocí pro všechny pejskaře, kterou jsem si užil i já, ačkoli jsem psa nikdy nechoval. Film je z větší části dělaný převážně pro dětské oči, na své si ale zajisté přijdou i další věkové kategorie. Mým dámským vrstevníkům se zalíbí hlavní mužský představitel, milovníci přírody jako já se pokochají scenériemi divočiny Colorada. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jestli mě to mělo dojmout,tak se to vážně nepovedlo.Což byl základ filmu,že Vás to vezme za srdíčko a budete brečet.Mám psa a pes spal.Nechci říct,že to byla až tak příšerná nuda,ale vyprávění doopravdy pro děcké publikum,který to má ještě zkreslený.Digitální zvířata jsou hrůza a kazilo to celou dobu.Je sice pěkně roztomilé,když puma si vyjde se psem,ale rve to mozek.Je jedno,že příběh jako takový je malinko přestřelený,dalo by se tomu i vcelku uvěřit,ale Bella prostě běží jen za Lucasem,který v závěrečným limbu pohřbí pan policajt komplet celé putování do hajzlu.45% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film pro děti U10, které mají rády pejsky, kočičky, šťastné příběhy a výlety do divočiny s hrnkem horkého kakaa před spaním. Upřímně - z těchto filmů se mi chce blít. Ale nakonec díky tomu, že film zcela překvapivě dopadl maximálně pozitivně, nemohu dát odpad!, a to i kdybych si to z celého srdce přál. Příště prosím raději variaci, kdy psa nahradí kůrolez (za porci stínek je možné u něj získat z jeho stromu dřevo na hůlku)! 30 % Celosvětový příjem k 9. 8. 2019: $76,087,556, což je 4,23 násobek rozpočtu ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)
  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)

Reklama

Reklama