Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nori pochybuje o svých instinktech, Elrond se snaží dodržet svůj slib, Halbrand zvažuje svůj osud, Jižané se připravují na útok. (Prime Video)

Recenze (107)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I Když hobití linku moc nemusím, tak ten úvod s písničkou a cestováním po Středozemi s hezkými prolety mapou byl opravdu silný. Bylo to jako by to sám napsal Tolkien. Zbytek už byl zase pomalejší. Seriál má opravdu šnečí tempo a pochybuji, že se něco do posledního dílu první řady vůbec stane. Dokázal jsem si to ale užít i tak. Chtělo by to ubrat na srdceryvných dialozích a opustit proslovy na styl Aragorna. Seriál se stále snaží být epický po všech směrech, ale tohle mu vůbec nejde. Dejte postavám hloubku, zaměřte se na děj. Vyprdněte se na klišé proslovy, které jsme slyšeli stokrát a stejně tady nefungují. ()

Warle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hudba, výprava a efekty nádherné. I dějově se to začíná pomalu otevírat. Skřeti a Durin jsou super. Ani ten černej elf mi už tolik nevadí i když mě to jeho obsazení furt trochu irituje. Škoda jen té Galadriel, tam to prostě furt herecky a scénáristicky vázne. Ale jako seriálové putování fantasy světem na jedničku. Těším se, že to časem dám znova na jeden zátah. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Vleče se to, ale hrozně! 5tý díl a o prstenech moci ani zmíňka a akce od druhého dílu žádná. Navíc je tam úplně zbytečně moc dějových linek, takže se to fakt neskutečně vleče. Polovina postav je nezajímavých a hlavní protagonistka je postupem času velice protivná! Nádherné záběry to má a dívá se na to hezky, ale jinak polec dole! ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presteva me bavit sledovat Isildurovo potloukani, kdyz vim, ze do Stredozeme odpluje a jak skonci. Prestava me bavit vecne nevynucene girlpower sceny, ktere jsou zpravidla podporene hloupou akcni choreografii. Prestava me bavit arogantni Galadriel hrana slabou hereckou. Prestava me bavit nedomyslene otukavani harfootu s clovekem trvajici uz ctyri dily. ()

Trilobitter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to čímdál větší cringe. Čert vem lore a silmarilion a nerdy, tohle je prostě tak špatně natočený, že je mi každej díl víc a víc trapně. Plánoval jsem sérii dokoukat do konce, abych "aspoň věděl", ale nevím, je to čímdál těžší. Trapnosti si užiju dost i v běžným životě, nepotřebuju se tím ládovat ještě ve volným čase. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Gil-galad (Benjamin Walker) oslovuje Elronda (Robert Aramayo) „Peredhel“. Znamená to „Půlelf“ v sindarinštině, což je nářečí elfů, které vzniklo až ve Středozemi z jejich původní řeči, která se nazývá Quenya. (spacemaster)

Reklama

Reklama