Reklama

Reklama

Pán prstenů: Prsteny moci

(seriál)
  • USA The Lord of the Rings: The Rings of Power
Trailer 3
USA, (2022–2024), 17 h 57 min (Minutáž: 65–72 min)

Série(2) / Epizody(16)

Začínáme dobou relativního míru a sledujeme společenství postav, které čelí znovuobjevení zla ve Středozemi. Od nejtemnějších hlubin Mlžných hor přes majestátní lesy Lindonu, dechberoucí ostrovní království Númenor, až po nejzazší kouty mapy, stvoří tato království a postavy dědictví, která přežívají ještě dlouho po jejich odchodu. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele SpaceOdyseus k tomuto seriálu (10)

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) 

Takle vypravnou a na pohled krasnou fantasy serii jsme tu snad jeste nemeli. Co naplat, ze to je napsane tak debilne, naplnene tak nezajimavymi az otravnymi postavami ztvarnenymi nesympatickymi herci a jen lehce okorenene beckovou akci. ()

Série 1 (2022) (S01) 

Takle vypravnou a na pohled krasnou fantasy serii jsme tu snad jeste nemeli. Co naplat, ze to je napsane tak debilne, naplnene tak nezajimavymi az otravnymi postavami ztvarnenymi nesympatickymi herci a jen lehce okorenene beckovou akci. ()

Stín minulosti (2022) (S01E01) 

Tak prachy tam jsou videt. Vyprava, triky, exteriery, ze oci prechazeji. Jen se mi zda, ze na scenari se moc neutracelo. Neda se rict, ze by me kazda linka nejak extremne zajimala. A ze by mi kazda postava hned k srdci prirostla. A to by mohl byt problem, velky problem. ()

Na moři (2022) (S01E02) 

Galadriel je porad na rano. Jak herecka, tak postava. Docela me bavil Elronduv quest mezi trpasliky. A i ti kocovni hobiti zacinaji byt zajimavy. A mimochodem, ten spadly typek, to je Gandalf, ze ano? ()

Adar (2022) (S01E03) 

Zpomalene zabery a elfi akrobacie bylo tak kycovite az mi chvilemi bylo blivno. A to migrovani Harfootu? Hloupeji napsanou linku jsme tu jeste nemeli. ()

Velká vlna (2022) (S01E04) 

I kdyz se dej dopredu posouva, tak mi to stale prijde ukecanejsi nez by bylo treba. ()

Odchody (2022) (S01E05) 

Presteva me bavit sledovat Isildurovo potloukani, kdyz vim, ze do Stredozeme odpluje a jak skonci. Prestava me bavit vecne nevynucene girlpower sceny, ktere jsou zpravidla podporene hloupou akcni choreografii. Prestava me bavit arogantni Galadriel hrana slabou hereckou. Prestava me bavit nedomyslene otukavani harfootu s clovekem trvajici uz ctyri dily. ()

Udûn (2022) (S01E06) 

Akce je fajn, teda krome momentu, kdy neni. Konec me navnadil na dalsi epizody. Ale ty logicke nesmysly me teda stvou. ()

Oko (2022) (S01E07) 

Uz vim, proc se mi predesly dil docela libil. Vubec tam nebyli hobiti. Jejich dejova linka je jeden velky facepalm. Ne, ze by to bylo u ostatnich lepsi. Treba zapletku s mithrilem jsem stale nepochopil a placani numenorskych je take na povazenou. ()

Slitina (2022) (S01E08) 

Slusne zakonceni celkem nudne serie, kteremu prospelo, ze se konecne zacly dit dulezite veci. Par dejovych linek doslo k zakonceni, par se jich vubec neobjevilo a celou stopaz jsem postradal nudnou vypln, na kterou jsem si sedm dilu zvykal. Snad v nastavenem stylu bude pokracovat serie dva. ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Seriálový Fallout má datum premiéry

Seriálový Fallout má datum premiéry

25.10.2023

Seriálová nabídka streamovací služby od Amazonu se brzy rozroste po Pánovi prstenů o další slavnou značku. Už příští duben totiž na Prime Video dorazí adaptace kultovní herní série Fallout od… (více)

Reklama

Reklama