Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2 (2020) (série)


Kapitola 13: Jedi (S02E05)

(epizoda)
  • USA Chapter 13: The Jedi (více)

VOD (1)

Mandalorian cestuje na planetu, které vládne krutá místodržící, jež má velice mocnou nepřítelkyni. (Disney+)

Recenze (89)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando sa v hľadaní vhodného domova dostáva na planétu kde vládne odnož imperiálnych odpadlíkov. Jeho cieľom je nájsť rytierku Jedi, ktorá mu o jeho tajomnom, malom spoločníkovi objasní určité skutočnosti. Prevedenie: zabehnuté koľaje síce neopúšťame ale nakoľko sa v seriály objavuje najlepšia Jedika novej éry tak je mu to odpustené. Ahsoka je určite to najžhavejšie zbožie medzi pôvodnou trilógiou a úplne novou. Ale opäť ako tomu býva sme sa nijako extra nikam neposunuli. 93% ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako je tá súťaž o najškaredšieho psa a vždy víťazia také vypĺznuté príšery s dvoma troma "vlasmi", tak tá planéta tu mi ich evokovala... Najškaredšia planéta ever. x'D To len žartujem, má svoje "nindža čaro"... (: Celý diel je nindža inspired... Jedi nindža, so cool, so pretty ♥ :) Pri súboji s hlavnou antihrdinkou vidno pekné nindža topánky, ku koncu nindža držanie meča......... proste nindža fanboy heaven :)) ()

Reklama

Fearghast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí tragické epizodě příjemný návrat k naprůměrné produkci a hereckým výkonům (tedy vyjma té Jedi, jejíž výraz plynule přechází mezi dvěma extrémy "roztomilý Joda" a "zácpa"). Michael Biehn rozhodně potěšil, ač jeho role byla malá. Pomalá, příjemná epizoda s minimem vycpávek, lepší příběh probíhající epizody vs. co nás bude čekat v budoucnu by určitě potěšil, ale ... jen tak dál. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě celá potíž spočívá v tom, že SW byly velmi komplexní příběh, rodinné drama mixlé soubojem dobra se zlem, bylo tam intrikaření, přátelství, láska...kdežto Mando je jen roadmovie, které je vytuněno odkazy na jiné příběhy, resp. na postavy, které diváci znají. Takže tvůrci vlastně parazitují na SW...za nadšeného povyku fanoušků... aniž by vymysleli něco nového...krom pidiušáka. Já jim to tedy nežeru, takže nekriticky můžu podotknout, že obsahově to byla opět prázdnota a ano, vizáž Ahsoky byla smutně odfláklá. Vypadala jako modrá ženská s divnou čepicí. Ale ano, atmosféra dobrá...nicméně dějově se to hodilo tak do CW jako 25 min. výplňová epizoda. ()

Lacro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nařachanej díl, kterýho jsem se nemohl dočkat. Konečně jsem viděl hranou Ashoku, která měla moc povedenej příchod do tohoto seriálu a ukázala nám její lightsabery v plný parádě. Zjistili jsme jak se jmenuje náš mrňous, slyšeli jsme zmíňku o Yodovi a Anakinovi. Samozřejmě naše hlavní dvojka v akci je vždycky top, ještě když vidíte, jaký mají mezi sebou pouto. Za mě prostě a jednoduše naprostá spokojenost. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (13)

  • V tomto díle se objevila v jedné z rolí další známá persona ze světa slavných sci-fi filmů, a to Michael Biehn, který hrál vojáka z budoucnosti Kylea Reesea ve filmu Terminátor v roce 1984 (mihl se i v Terminátorovi 2, 1991) a velitele vesmírných mariňáků Dwaynea Hicksa ve filmu Vetřelci (1986). Na některé rysy těchto dvou slavných postav jsou dokonce v Mandalorianovi i dvě reference. (Sidarius)
  • Bojové droidy v tejto epizóde hovoria jazykom Huttov. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno