Reklama

Reklama

VOD (1)

Obyvatelé planety Nevarro potřebují ochránit před útokem pirátského krále. (Disney+)

Recenze (52)

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vím, že je spousta z vás nakažená tím Andorem a tím jak, úžasnej ten seriál byl ve všech ohledech a kvůli tomu jste teď nejspíš tady na chudáka Mandaloriana až moc přísný. Ale já, i když považuju Andora na absolutní masterpiece, se jím nenechám obrátit proti Mandošovi. Je to prostě o dost jednodušší příběh a víc pro děti, ale to neznamená, že si stále neužívám tu akci a atmosféru. Pro mě byla tahle epizodá skvělá v tom, co se snažila udělat. Konečně už se více rozvíjí příběh a začíná to být zajímavé. To o předchozích dvou epizodách říct nemohu. 8/10 ()

Banditek 

všechny recenze uživatele

Pátý díl konečně dává celé sérii celistvý obraz a ukazuje nám směr, kterým se další díly budou odvíjet. Atmosféra je úžasná a vše do sebe krásně zapadá, vše se jeví propracované a nenucené. Perfektně rozvádí myšlenku začátků nové republiky a problémy s tím spojené, k tomu přidejte úžasnou akci a skvělý storytelling a máte zatím nejlepší díl této řady. 10/10 ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deja vu na cernocha s rotacakom v prvom Predatorovi ciste nahodna. :) Hoci zvuk zbrane je "trosku" iny...hehe. Zaver z Nevarra bol uspokojujuci. Veru, bola by skoda, keby tvar tej odusevnelej sympatickej kapitanky Kate Starbuck" z Gallacticy (Katee Sackhoff), s jej rezanymi rysmi halila helma z beskaru. Tot moj skromny nazor, coby hereckin fanusik. :) Kazdopadne na tuto seriu necakane zabavna a i akcna epizodka, a to napriek par tazkopadnym scenam. 60% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívne táto epizóda výrazne vystrelila. Manželka sa ma zhruba v 2/3 opýtala, prečo sa tak prihlúplo usmievam a na čo to tak intenzívne čumím. Nič nedefinuje moje pocity lepšie ako jej otázka. Užil som si každú minútu a motívy, ktoré tu boli načrtnuté sa dúfam dočkajú dostatočného priestoru. Svet Mandalorianov sa mení a skvele sa na to pozerá. 100% Disney plus ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po tomto fakt nevím jak se cítit. Přijde mi to hrozně prvoplánové a ploché a výstavba k tomuhle okamžiku mi přišla podstatě nulová. Celkově mi přijde, že tato série se začíná rozpadat v napojování a začíná se hrozně neplynulým způsobem kouskovat. Možná by to lépe fungovalo kdybych to viděl najednou, ale takhle jednou týdně se mi to fakt úplně nezdá. Přijde mi, že se ty epizody zaměřují jen sami na sebe a k dalším dílům to propojí jen nějakou jednou větou nebo až rekapitulací. To co přimělo mandaloriany změnit názor byly taky jen 2 věty. Nápad zbrojířky nebo jak to přeložit by mohl být fakt silný, kdyby ho nějak vystavěli, ale taky přišel úplně náhodně jen rychle na konci epizody a ještě k tomu úplně z ničeho nic a jen to snižuje ten rozhovor co spolu měli předminulý díl. Přijde mi, že všechno příchází odnikud, bez překážek a hrozně skokově. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • V baru sedí mj. i dva piloti. Druhý zprava je Jib Dodger (Rick Famuyiwa) a dáma uprostřed je pak Sash Ketter (Deborah Chow). Oba ztvárnili režiséři seriálu. (Veskoslav)
  • Potvrdilo se, že robot R5-D4 sloužil jako pilot astromech během povstání v Alianci a potvrdil tak slova Peli Motto (Amy Sedaris) ze začátku série. (Veskoslav)
  • U baru na základně Adelphi Nové republiky můžeme vidět sedět Trappera Wolfa, kterého nehraje nikdo jiný než Dave Filoni – režisér, scenárista a tvůrce několika seriálů ze světa Star Wars. Sedí hned první zprava se svým typickým kloboukem. (Veskoslav)

Reklama

Reklama