Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou zní tenhle námět výborně, přesně něco mezi čtvrtou hvězdou s bžilionem postav a plnou stopáží a Blaníkem, který zas těž z nenucenosti a otevřenosti internetu, jenže, bohužel, to vůbec nevyznívá tak dobře, jak by mohlo, hned z první můžu jako nepříliš zdařilé ozmačit obsazení, pánové Čtvrtnířek a Plesl jsou sice výborní herci (respektive jeden herec, jeden komik), ale sem se ani jeden moc nehodí, Čtvrtníček nikdy vyloženě hereckými kreacemi neoplýval a tady je to znát, neb by byl potřeba někdo, kdo se netváří stejně v seriálu i v čttv, Plesl je sice herec skvělej, ale hrozně blbě obsazenej a podivuhodného mamelukálního vidláckého automechanika/zlodějíčka prostě nezahraje tak dobře, jak by to jiní zvládli, třetí do party Polišenská je obsazená i zahraná lépe, ale její postava za nejmenší konec provazu a vedlejší, epizodní postavy jsou ke vší smůle zahrané odporně. I kdyby byl scénář sebelepší (jakože není), tak s touhle konstelací toho moc nezvládne. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka obecně moc nemusím, ale Kája Čížek v jeho podání je boží hajzlík a nejde ho "nemilovat" :) Prušinovský nezklamal, točí skvěle a jeho postavy jsou jako vždy naprosto uvěřitelné. Už se těším na další jeho projekty. Pro mne to je režisér číslo jedna v rámci našeho rybníčku, co kus to perla a je krásně vidět jaký má proti zbytku progres. ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

velice vítám nový trend českého filmu/TV, kterým je točení takovýchto sitcomových sérií, kde nejdražší položkou rozpočtu je oběd pro rejžu. Hvězdy se obvykle v rámci oživení svého statusu star spokojí se symbolickým honorářem, scénáře jsou rychlé a nekomplikované, prostě moderní a svižná zábava. Jen je škoda, že to většinou rychle končí a téměř výhradně je to jen na internetu ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prušinovský vychytal další filmařskou díru a rozjel hodně slušný mini seriál, který brutálním způsobem šije do prodejců aut. A tím vysloveně zaplnil díru na trhu. Nejenom, že mu prodejci píšou pobuřující e-maily, také dostává pochvalné reakce na Streamu, kde se tenhle seriál vyšvihl na samotný vrchol. Já třeba uznávám, že některé postavy vypadají a hraji, jak kdyby je tvůrci náhodně vybrali na ulici, ale i to má podle mě svoje kouzlo. Samotná trojka kempující v dřeváku v bazáči vše vysloveně vynahrazuje. ()

honzii 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, pro mě je to promarněná příležitost. I ten Čtvrtníček vypadá, že ho to nebaví hrát. Ano, pár hlášek dobrých, ano, Jarda Plesl je bůh, ale je to prostě scénáristická nuda. Blaník byl úspěšný, protože byl svižný a každá epizoda měla nejen nápad, ale i solidní dramaturgii. Oproti tomu jsou tohle jen takové nudné etudy, které už si ani nemám chuť pouštět. Čtvrťas holt neutáhne všechno. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V 1. minutě zazní píseň „Little Red Corvette“ od Prince. (SONY_)
  • V čase 9:05 je vidět v zadním bočním skle auta odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)
  • Když Číňan (Leoš Noha) přijíždí a odjíždí, tak při tom hraje „Eins, Zwei, Polizei“ od Mo-Do. (SONY_)

Reklama

Reklama