Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Potenciál seriálu s neokoukaným prostředím autobazaru a kontinuitou a různorodostí zákazníků potápí občas dost zvláštní přístup k tomu, jak mezi jednotlivými smluvními stranami putují auta a celá dějová linka s dítětem/zamilovaností. Petr Čtvrtníček hraje svoji klasiku, kterou nejspíš budete znát z Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? nebo Jak jsme startovali internet. Výhoda tohoto typu seriálu je v tom, že mockumentary nepotřebuje žádné kreativní záběry, takže tento internetový seriál je na to jako dělaný. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Tuhle jsem sháněl nějaké auto pro svoji paninku. Nejlépe, aby si v něm mohla vozit prdýlku, kilínko najeto a nejlépe dovoz z NDR. Tak jsem zvedl telefon, u telefonu pan Čížek a říká mi, že se mi to do druhého dne narodí a že mi dokonce ještě cukne s cenou. Po týdnu ježdění jsem ale zjistil, že auto má o sto tisíc navíc přetočený tacháč, že Fabia je přestavěný C-Max a že auto je v seznamu hledaných vozidel. To, co se dělo potom, je už vlastně jedno. Já panu Čížkovi, i přes to všechno, uděluji za jeho obětavý přístup 4 hvězdičky a rád ho doporučím ostatním, například svému nejlepšímu kámošovi Hugovi. /80%/ ()

Reklama

DonChobotsky 

všechny recenze uživatele

Prvních pět nebo sedm dílů bylo opravdu skvostných. Neotřelá témata a seznamování se s režimem v autobazaru nemělo chybu. Bohužel už po desátém díle, je to furt stejné dokola. Demence mechanika Bódi už mi nepřišla vtipná a už po prvních dvou minutách bylo jasné, jak to celé dopadne. Nejdůležitější věc u těchto seriálu je podle mě včasné ukončení, aby z toho nevznikaly věci typu Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Internetový seriál, na kterém je krásně patrné, že když dva dělají totéž, není to totéž. Zatímco první sérii pod taktovkou pana Prušinovského lze označit za svěží vítr v rámci zdejší internetové tvorby, který je neskutečně trefný a hlavně vtipný. Druhá série, které se chopila jiná parta, je již pouze silně podprůměrný dojezd, ve kterém se prakticky pouze recyklují vtipy z té první a povedený vtip lze nalézt jednou za tři díly. Moje hodnocení 65%. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

velice vítám nový trend českého filmu/TV, kterým je točení takovýchto sitcomových sérií, kde nejdražší položkou rozpočtu je oběd pro rejžu. Hvězdy se obvykle v rámci oživení svého statusu star spokojí se symbolickým honorářem, scénáře jsou rychlé a nekomplikované, prostě moderní a svižná zábava. Jen je škoda, že to většinou rychle končí a téměř výhradně je to jen na internetu ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Na začátku epizody v pozadí hraje „Je v tahu“ od Petra Kotvalda a v závěrečných titulcích hraje „Sunglasses At Night“ od Coreye Harta. (SONY_)
  • Většina scén v seriálu byla natočena na první pokus. (Franta)

Reklama

Reklama