Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Potenciál seriálu s neokoukaným prostředím autobazaru a kontinuitou a různorodostí zákazníků potápí občas dost zvláštní přístup k tomu, jak mezi jednotlivými smluvními stranami putují auta a celá dějová linka s dítětem/zamilovaností. Petr Čtvrtníček hraje svoji klasiku, kterou nejspíš budete znát z Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? nebo Jak jsme startovali internet. Výhoda tohoto typu seriálu je v tom, že mockumentary nepotřebuje žádné kreativní záběry, takže tento internetový seriál je na to jako dělaný. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem obě série a musím říct že ta 2. byla o něco lepší, přišlo mně že díly byly lépe vyváženy a nebyly zde takové propady, jako v 1. sérii, kde jeden díl byl super a druhý trapný. Každopádně taková nekorektní zábava, u které jsem se dokázal několikrát pořádně zasmát. Nevím jestli plánují dělat pokračování, ale už bych o to moc nestál, přeci jen si neumím představit, co by chtěli v tomhle autobazaru ještě vymyslet. Takže za mě tyhle 2 série 4* naprosto oprávněně, kdyby stejně kvalitní seriály dávali v televizi, tak bych jí občas i zapnul. No a samozřejmě Petr Čtvrtníček v roli, která mu prostě sedla. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu. Myslím realitu. Naštěstí Monte Karlo k smíchu je dost a může za to hlavně ústřední trojice. Zatímco v Gynekologii Čtvrtníček nebyl nic moc, tohle je obor jemu přímo na míru šitý. A že on umí všechny ty šmejdy skvěle napodobovat! Pokud chcete trochu proniknout do praktik autobazarů, kde je každé auto nebourané, po nekuřákovi , prvním majiteli se serviskou a původem v ČR ( a samozřejmě s minimem navrtěných kiláků na tacháči), neváhejte! :-) Autobaza Monte Carlo právě otevírá a nabízí jen samé skvělé kousky... * * * * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prušinovský vychytal další filmařskou díru a rozjel hodně slušný mini seriál, který brutálním způsobem šije do prodejců aut. A tím vysloveně zaplnil díru na trhu. Nejenom, že mu prodejci píšou pobuřující e-maily, také dostává pochvalné reakce na Streamu, kde se tenhle seriál vyšvihl na samotný vrchol. Já třeba uznávám, že některé postavy vypadají a hraji, jak kdyby je tvůrci náhodně vybrali na ulici, ale i to má podle mě svoje kouzlo. Samotná trojka kempující v dřeváku v bazáči vše vysloveně vynahrazuje. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Rychlá doba si žádá stručné vyjádření se. Žádné skryté významy, žádné nic neříkající kličkování okolo horké kaše. To je Monte Karlo. Pozdravit, oškubat, pobavit, nazdar. Jak někdy nevím cosi myslet, o tu kultovním tu trapném, Petru Čtvrtníčkovy, tak by se těžko po celém světě hledal trefnější Karel Čížek…..podobné polohy mu byly dány do kolébky. Možná, při tom všem kalupu vměstnat vše do několika minut, chtělo trochu taky myslet na dotažení jednotlivých epizod, které jsou někdy postavené pouze na jednoduchém fórku a karikaturním herectví Črtvtníčka, Plesla a vedlejších postav jako Hampl, Noha nebo Šplíchal. Ale jinak určitě ANO…..tohle je internet a ten nemá čas na rekonstrukce Vojny a míru. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)
  • Na začátku 1. minuty hraje „Boys Boys Boys“ od Sabriny, při projížďce autem hraje „Rock Me Amadeus“ od Falca, a když Bublina (Lucie Polišenská) suší fénem papír, hraje „Maniac“ od Michaela Sembella. (SONY_)
  • Ve 2. minutě v pozadí hraje „Brown Girl In The Ring“ od Boney M. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno