Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Příšerná blbost, sice koukatelná a příjemná, ale ubíjející. Ve srovnání s Kaktusovým květem naprostý brak, za který by se chudák Goldie měla stydět. K filmu: rozdíl mezi Joannou vidlákovou a Joannou zazobanou je fatální, Goldie je v roli nagelované miliardářky k nepoznání. Zklamání přinese český dabing, zejména pak Zdeněk Mahdal v roli "Deana" Russella a obsazení Michala Pavlaty asi do patera rolí. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě skvělý. Jako malá jsem to párkrát viděla v televizi a nikdy jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje ten film, kde byla ta namyšlená ženská, která potom vypadla z lodi a ztratila paměť. Je to geniální, takových filmů by mělo být o hodně víc, měl by jimi být přeplněný internet, aby se lidé měli na co dívat, jelikož tohle mně prostě baví. Je to vtipné, zábavné, rodinné, romantické, má to nápad a má to hlavu i patu. Bravo. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Spojení Goldie Hawn a Kurta Russella zbožňuji a jsem ráda, že se společně objevili v tomhle filmu, který jsem viděla už nesčetněkrát a vždy mě dokáže pobavit! Oblíbenost u diváků, určitě dokazuje i to, že se pravidelně hraje v televizi a vím, že i moji rodiče si tuhle komedii nikdy nenechají ujít. Goldie hraje skvěle namyšlenkou fiflenku, která se znenadání ocitne v chudově a musí poprvé v životě dělat domací práce a vychovávat děti a tím baví svého falešného neotesaného manžela Kurta. Garry Marshall měl cit pro vtip a romantiku a spojení těchto tří jmen, Garry, Goldie a Kurt se prostě vážně povedlo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Garry Marshall neumí snad točit nic jinýho než romantický komedie a ani ty se mu občas nevyvedou, ale tenhle film se mu povedl na výbornou. Neni to ani přehnaně romantický ani nějaká bláznivá komedi, je to přesně vyvážený aby to diváka dokázalo dokonale pobavit. Ktomu jsou dobře vybraný herci Goldie Hawn a Kurt Russell, ty sice nehrajou nějak úžasně, ale na tuhle komedie to naprosto stačí a lepší výkon by se sem snad ani nehodil. Je to prostě taková dobrá oddechová zábava ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až po videní tohto filmu som si uvedomil, že Manžel na skúšku, ktorý mám naozaj rád, je ničím len totálnou kopírkou tohto scenára, len sa vymenili roly. Ale Eugenio Derbez je určite oveľa vtipnejší. Každopádne ide o dobrú romantickú komédiu, ktorá určite nie je slabšia ako jej malá moderná prerábka. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)
  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama