Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Nebyla to špatná komedie, ale přijde mi, že na ten původní film to prostě nemělo. "Overboard" z roku 1987 byl takový... vyspělejší. Mezi Kurtem a Goldie (já vím, že tvořili pár, ale stejně) to jiskřilo líp než mezi Annou a Eugeněm, ačkoliv v druhé půlce jsem jim nějakou menší chemii začala věřit a právě část, kdy Leonardo přestal být sobcem, mě bavila nejvíc. Přiznám se ale, že se mi víc líbilo, když roli rozmazleného fracka hrála Goldie. Byla hezky prohnaná a podlá a myslím si, že ta situace se skříní může nastat i v reálném životě (kdežto hádku s čištičkou koberců si dokážu jen těžko představit). Navíc mi její náprava přišla tak nějak víc správná, protože Goldie měla v domácnosti Kurta Russella přeci jen tvrdší podmínky, kterým se musela přizpůsobit. Na tenhle remake se určitě dá podívat a patří to mezi ty lepší americké komedie, které nemají potřebu do děje tahat nějaké nechutné trapárny, ale klasika je prostě klasika. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Byť holyvúdskym filmárom v dnešnej dobe je celkom ľahké. Stačí vypnúť svoje kreatívne mozgy a nakrútiť remake alebo sequel nejakého úspešného filmu, potom sa riadne opiť, aby reči "na originál to nemá" a "sprznili klasiku" toľko neboleli. Ešte sa trochu pomodliť, aby to niečo zarobilo a mohli si povedať, že natočili dobrý film a pomasírovať si ego s tým, že ten rýchlokurz filmárčiny sa oplatil. Tentokrát to aspoň nedopadlo tak zle ako som očakával. Predovšetkým sa vyhli sexizmu, vulgarizmom a fekálnostiam, ktorými dnešné americké komédie ovplývajú. Bohužiaľ sa nesnažili ani o kúsok inovácie od predošlého filmu. A nie, výmenu rolí za originálne nepokladám. ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

“Mám chuť na niečo sladké, ale nie až priveľmi sladké...čo by to mohlo byť..už to mám! Mango!...alebo papája?😁” akoby som počula seba a svoju dilemu na dovolenke😁.Overboard je milá komédia, ako stvorená na leto, a mňa chytila v niečom za srdiečko. A dobre som sa pobavila, že najprv musí chlapec dostať amnéziu, aby začal normálne žiť a pomáhať s domácimi prácami.🙂 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemna komedia v devätdesiatkovom romantickom style v ktorej exceluje Eugenio Derbez jak v polohe nafukanca a este viac vo chvilach, ked sa postupne meni k lepsiemu. Paradoxne je nakoniec väcsinu filmu za toho zleho Anna Faris, ktora ho vyuziva, cim trochu straca na sympatiach. Linia ohladom jej postupneho zamilovania sa do neho mohla byt prevedena lepsie, aby intenzivnejsie fungovala romanticka linia. Velku pochvalu si zasluzia aj tri roztomile dcery. Prakvapila ma ucast Johna Hannaha v celkom zbytocnej ulohe. Hviezdicku strhavam za stopaz, ktora bola miestami prilis natahovana a 20 minut by sa dalo kludne vystrihnut. Zaroven mi tu chybala aspon jedna scena, ktora by ma rozosmiala na plnu hubu. Cely cas to bolo len take pohodove. Proste komedia na jedno pozretie. 6/10. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEVÍM, CO JE ZA DEN. NEVÍM, KDE JSEM SE NARODIL.NEVÍM ANI SVOJE JMÉNO! PAMATUJU SI JEN, JAK JSEM SE PROBUDIL NA PLÁŽI SE ZADKEM PLNÝM PÍSKU…“ /// Namyšlenej milionářskej synek se pod vedením „chudé“ Kate mění v chudýho, neplodnýho alkoholika, kterej v noci musí močit do lahve. Obyčejní herci a jednoduchej (už vymyšlenej) příběh. Tady nikdo nic nemusí hrát. Prostě stačí, když mluví, nějak se u toho tváří a vono to jde samo. Pohádka o bohatým životě bez peněz. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) (NE)znám originál. 2.) Ta paní co u ní bydlím, ze mě dělá idiota. 3.) Jsem feministka (takže nesnáším originál). 4.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)
  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)
  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama