Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden malý chlapec na pouti u stroje na plnění přání to své vysloví: chce být velký. Když se druhý den ráno probudí, zjistí, že se jeho přání splnilo a že jeho tělo přes noc vyrostlo. Uvnitř je to však stále stejný dvanáctiletý kluk. Musí se naučit, jak žít v neznámém světě dospělých, najít si práci a projít první milostnou zkušeností se ženou. Co se o tomto podivném světě dozví? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď sa pozerám na tunajší plagát k filmu a čítam jeho dej, neveril by som, že by som mohol dať tomuto filmu viac ako dve hviezdy. Hanks je proste nesympatický. Už od začiatku jeho kariéry. Ale vie si dobre vyberať scenáre. Big je komédia, ktorá má šarm, je vtipná a Hanks je v nej presvedčivý. Len akosi neverím, že keď má už trinásť, tak ho stále viac zaujímajú počítačové hry, ako telo Elizabeth Perkins. To ma napadlo, keď som videl film ako 14 ročný. Ale je to rodinná komédia, tak nebudeme zbytočne hľadať chyby. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Přiznam se, že jsem o existenci tohohle filmu neměl tušení a narazil jsem na něj úplnou náhodou a o to to bylo větší překvapení.. miluju filmy, kde se někdo převtělí do těla někoho jinýho a Velký je pro mě ten nejlepší.. když se sejde skvělej hereckej výkon Toma Hankse, super scénář a originální námět tak je to prostě paráda.. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý som videl ešte v detstve a rád si pozriem aj dnes. Dieťa vo svete dospelých. Vďaka svojmu prístupu koná neobvykle a tým pádom zažíva to, čo dospelí už nedokážu. Teda určite to nevie drtivá väčšina z nich. Veľký je určený večným deťom, ktoré svoju hravosť dokázali uchrániť pred všetkým a všetkými. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Té říkáme pozoronost podniku." Z dnešního pohledu velmi milý (retro) návrat do mých oblíbených osmdesátek. Škoda je, že to je věc, která mě na silmu zaujala nejvíce. Vlastně ještě jedna otázka. Nechali by dneska ve filmu třináctiletého kluka, byť v těle třicátníka, udržovat vztah (a proč to nenapsat rovnou, souložit) s třicítkou? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hanks za mlada pochopitelně nedostával role jako má nyní. A podle toho tento film o malém chlapečkovi, který toužil být dospělý tak moc, až se mu to jednoho rána opravdu podařilo, vypadá. Není to sice nudné, ale spíše ve stylu "vtipe vylez". Klady: nějaké nápady se najdou. Zápory: působilo to na mě dětinsky, skoro žádný obstojný gag, nepříliš zajímavě zpracované, odhadnutelný závěr, podobný námět není ojedinělý, pro mě blbina na jedno zhlédnutí, ke které se už nevrátím. Mé hodnocení: 40% ()

Galerie (137)

Zajímavosti (35)

  • Fotbalový dres NY Jets s číslem 99, ve kterém jde Susan (Elizabeth Perkins) do postele, nosil v té době Mark Gastineau. (HellFire)

Související novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Reklama

Reklama