Reklama

Reklama

Banda - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2019, 7 h 53 min (Minutáž: 55–66 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid, Elisabeth Shue, Shaun Benson, Chace Crawford, Ann Cusack, Mike Donis, Brittany Drisdelle, Jimmy Fallon (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve světě, kde mají superhrdinové ve zvyku zneužívat svou slávu k vlastnímu prospěchu, se objevuje parta samozvanců známá jako Banda. Ta se snaží zkorumpované hrdiny odhalit, což se jim daří díky vytrvalosti a ochotě nehrát podle pravidel. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Flavors 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená. Mám superhrdiny ráda.Sama dávám k lepšímu, že od zákroku na oční klinice mám superlaserový zrak. :) Ale tohle je banda špinavců. Ze sedmičky vám běhá mráz po zádech. A špína ze zákulisí mocenských machinací a korupce je naprosto reálná. Bavila mě čtveřice týpků, co se snaží svět zbavit těchto "dokonalých". Konec byl hodně překvapivý, tak se už těším na druhou řadu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl zážitek! Sedl jsem si k první sezóně seriálu, o kterém jsem vůbec nic nevěděl, a po jejím skončení jsem převelice spokojený. Takovou nálož nekorektního humoru už jsem dlouho neviděl, a o to víc jsem si ji užil. V té záplavě cynismu a korporátního humusu jsem se přímo rochnil, i když jsem chvíli přemýšlel nad tím, jestli se mnou není něco hodně špatně, když se pochechtávám i u těch nejbrutálnějších scén. Pak jsem se ale rozhodl, že je mi to úplně jedno a celou tuhle zběsilost jsem si vychutnal až do konce. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páni! To je teda nárez. Nešiel som moc do tohoto seriálu s veľkým nadšením, ale bol som veľmi, ale že veľmi prekvapený. Dostal som tvrdú akciu, brutálne scény, sexuálne scény (aj tie boli niekedy brutálne) a pomerne dosť nadávok. Postavy sú stavané typu, že každý vie, kto je najobľúbenejšia postava (myslím tým Butchera). Pokiaľ nemáte radi Buthera, tak ste asi dosť v riti, váš život už nič moc neznamená, bohužiaľ... Tá obrátená strana, že zlí, sú superhrdinovia a tí "zlí" sú vlastne dobrí (ako si to človek vezme) takže tu platí pravidlo, ktoré platilo aj v druhej svetovej vojne: proti psychopatovi, len psychopat. Prvé epizódy boli celkom trápne ale chápem, že nám tvorcovia chceli ukázať ten svet superhrdinov zo zákulisia. Nepozeral by som to, keby sa tieto scénky nestriedali so scénkami iného typu (tie scénky s Butcherom). Teším sa na ďalšiu sériu. This is like that scene in The Matrix. Now, you could take the fucking red pill, right? Spend the rest of your life jacking off, crying into your chai tea green latte, what the fuck. Or... you could take the blue pill. Or is it the red pill? Anyway, take the other pill and quit being a cunt. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nečakal som že The Boys bude tak slabé. Prvé epizódy parádne navnadili. Určite si dám aj druhu sériu. Amazon prime znovu nepotešil a neponúkli ani cz titulky. Uvidíme ako dopadla druhá séria. Prvá to ma za tri aj vďaka skvelej zvolenej hudbe. Aj superhdinovia ukázali že nemusia byť od dc alebo marvelu... 3* ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál podle mé oblíbené komiksové série. Spousta věcí je jinak, spousta tu chybí, ale pořád je tokvalidtní krvavá záležitost. Hlavní role jsou skvělé v čele s K. Urbanem. Klidne to mohlo být i o něco odvážnější. I přes to, že to není o akci seriál nenudí a furt se zde něco děje. Tato sésie končí hodně nečekaně. 100% :) ()

Galerie (236)

Zajímavosti (27)

  • The Deep (Chace Crawford) se při sledování svého neúspěšného pokusu o záchranu delfína doslova cpe nezdravým jídlem. Jeho herecký představitel prohlásil, že pokud by měl mít jednu superschopnost, byla by to taková, díky které by mohl sníst co nejvíc nezdravého jídla bez problémů s váhou či zdravím. (NiWi)
  • Butcher (Karl Urban) nazve neznámou dívku v angličtině „The Female“. Pod tímto jménem je postava Kimiko (Karen Fukuhara) známá v komiksové předloze. (NiWi)
  • Aby tvůrci dokázali realisticky ztvárnit „rozsednutí“ hlavy, sledovali různá videa rozdrcených melounů z různých úhlů. (NiWi)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama