Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

cskomando 

všechny recenze uživatele

No jéje, pořád nadávám na všechny kdo viděl tento film a neshlédnul pravý originál, jinak nemá smysl hodnotit. Vzhledem ke zpracování tohoto filmu, který navazuje na pravý originál se to povedlo opravdu na výbornou, místy až na nechutnou :D. Teda z 30% člověk nepotřebuje vidět originál, díky těm slovům, to jak herci hrají své role, co dělají na to se místy film opravdu nepotřebuje. Ano válel jsem se smíchy pod stolem hlavně ze striptéra (Christiana Blacka) to bylo hodně krutě nechutné! Klobouk dolů, jeho předchozí páry nenormálních aktivit byly o něco slabší. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Dost věrné originálu, i když některé scény byla přeházené a jinak zpracované, aby to tvůrcům sedělo. Je to poměrně vtipné, i když se použilo jen pár témat a ty se omílali dokola (černoši, vše okolo sexu), nechybí i pár opravdu absurdních scén a hlavního hrdinu "obdařili" předčasnou ejakulací, kterou má asi díky traumatu v dospívání a nejspíš souvisí s hudebním kroužkem :-D. Závěr autoři udělali, takže pokračování nebude třeba, což je v tomto případě lepší a nakonec to není vůbec špatný závěr. ()

Reklama

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Kdo zná filmy s Marlonem Wayansem, tak bude i u Padesáti odstínech černé jako doma. Opět se v měře vrchovaté servíruje mnoho (někdy více, někdy méně) zdařilých fórků, které drží vaší pozornost. Obsazení není vůbec špatné a celková délka filmu jen podtrhuje fakt, že se u této ptákoviny nebudete nudit. Kdo čeká inteligentní humor, tak běžte o dům dál. Tady se doporučuje vypnout mozek a užít si trochu erotické zábavy, která vás sice nedostane do kolen, ale určitě vás na těch 85 minut pobaví. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Stále je potřeba brát, že jde o parodii. Nicméně parodie na naprosto nic neříkající film. Už to, že má parodie skoro stejné hodnocení jako originál o něčem svědčí. Během filmu se mihne pár vtipných scének, ale řekl bych, že těmto typům komedií již odzvonilo. Éra filmů bratrů Wayansů je již za zenitem a není z čeho brát. Je to dokola pořád to stejné. ()

Lucifer92 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že samotné "odstíny šedi" jsem brala jako takovou parodii na romantickej film, tak ani nevím co jsem od toho snímku vlastně očekávala. Na filmu jsem bohužel byla v kině a myslím si, že tohoto svého počinu budu ještě dlouho litovat. Bylo to poprvé co jsem se v kině znuděně koukala po hodinkách a odpočítala minuty tohodle pekla ..a byli i tací, kteří neměli tak silnou vůli, jako já a odcházeli během představení. Pár momentů, kdy se člověk pousmál se našlo, ale tyhle světlé chvilky na plné čáře převálcovaly ty trapné nudné a zdlouhavé. Radim, ušetřit svých 88 minut života a naložit s nimi smysluplněji :) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama