Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Prvně asi srovnávat ze Zdeňkem nemá cenu.Druhá strana mince je,že poslední dvě sezóny zrovna s ním už byly silně tendečně na pokraji svých sil.To přešlapování na mrtvém bodě už byla sakra znát.Chápu,že Prima chtěla přijít s něčím malinko odlišným,ale né proboha takhle.Dva lidi,který za dva díly nic neuvaří a jen krafaj.Místo toho tam přijde nějaký kolega,uvaří tam nějaký žrádla a Paganovic řeknou,jak to chutná.Tvl to je hrozná soda.Jak udělat dobře skrytou reklamu na někoho.Druhý díl jsem viděl radši jen kousek,protože to byl další fór.Sice se ty dva snaží na to jít víc lidsky,nemají prostě charisma.Popravdě kdyby tam přišel Pepa z prádelny,tak řekne pomalu ty stejný kecy,co oni.A Jitka Pagana to je pomocník teprve jak něco.Tohle přeci Prima nemohla vyhrabat někde z Německa,protože nejspíš paní Jitka asi někde pohořela,když se někdo vrátí sem do Čech:) ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jaké by tento pořad měl hodnocení, kdyby nebylo Ano šéfe. Laťka je ale nastavena příliš vysoko. Současná podoba je příšerná, Jitka Pagana a Santo příšerně nesympatičtí, nemají vůbec žádné charisma a nejsem si zcela jistý, jestli skutečně jídlu a gastronomii rozumí tak jak si oni vlastně myslí.. Minimálně první díl byl šíleně nudný (a obávám se, že to lepší nebude). 5% ()

Reklama

Toka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda pořádný průser. Nejenom, že je to zoufale nudný, ale ústřední dvojce vůbec nefunguje. Z jejich dialogů je cítit strojenost, způsob komunikace restauratérů jasně naznačuje minimum respektu – a vlastně se není čemu divit, když ani jeden z nich na návštěvě nevaří. Dvojice vůbec neřeší čistotu restaurace, čerstvost surovin a ostatní aspekty a je vidět, že jedou podle scénáře. Ta nepřirozenost by se dala možná zkousnout, kdyby to bylo alespoň trochu zábavný. V polovině druhého dílu jsem to zabalil a radši si pustil něco z produkce Gordona Ramsayho. ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Ještě nedávno jsem četl článek, kde se tvůrci dušovali, že tento formát po vzájemné dohodě ukončí z úcty k panu Pohlreichovi a protože vědí, že je nenahraditelný. Na jednu stranu mi to bylo líto, ale na stranu druhou se toto rozhodnutí jevilo jako nejlogičtější. Hlavně proto, že se o tomto tvrzení nedá příliš polemizovat. Zdenda je fenomén, který se v televizi objeví jednou za "sto let". A tvoří minimálně 80% úspěchu této show. Jaké překvapení bylo pro mě zjištění, že to není tak úplně pravda a chystá se pořad Ano, šéfová. A jak bylo řečeno už na začátku, je to zkrátka zbytečné... Oba moc dobře věděli do čeho jdou a že před sebou mají nadlidský úkol... A že dostanou sodu, když to nebude alespoň průměrně dobré, jim muselo být nad slunce jasné. Takže šetřit je nemá cenu. Těch zbylých 20% je zpracovaných stále stejně dobře, ale Prima se nemusela obtěžovat s kástingem (jestli vůbec nějaký byl) na hlavní protagonisty. Mohla sbalit v zoo dvě opice a výsledek by byl stejný. Možná o něco lepší. Přeci jen by to bylo něco nového. Zázrak se prostě nekoná. A jak říkám... Nechte klasiky spát a hlavně na sílu neoživujte kult. Vše co dostanete, je jen mrtvolné zaškubnutí. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Smutná ukázka toho, jak tragický konec může vzít pořad, který prostě nechtějí tvůrci ukončit. Po mnohých řadách se Zdeněk Pohlreich nechal slyšet, že už s tímto končí, že na to nemá žaludek, nicméně se nechal přemluvit k dalším návratům. Jenže ve chvíli, kdy už toho opravdu nechal, se TV Prima radši pokusila vzkřísit mrtvolu, než aby takto úspěšný a oblíbený pořad důstojně nechala odpočívat v pokoji. Zkraje chvíli trvalo, než jsem si Pohlreicha oblíbila, ale pak mi nezbylo než obdivovat jeho schopnosti jak v oblasti gastromie, tak provozu, reklamy... zcela prosté logické uvažování, které ale nemá každý. Navíc má smysl pro humor, má jistý svůj styl, a v neposlední řadě je velice lidský - toho, kdo to potřebuje povzbudí, toho kdo by zasloužil nakopat do řitě, pomyslně nakopne. Je to prostě veliká osobnost a tu opravdu nedokáží nahradit dvě komické (nikoli zábavné) figurky, které mají rádoby zkušenosti z "velkého světa". Proč je to Santó a ne nějaký Honza nebo Kuba? Proč jsou to nesympatičtí lidé, naprosto neznámí a neznalí? Hnus. Milá TV Primo, laskavě uznej, že z Ano, šéfe není nutné dělat nekonečný seriál a vyrob něco nového, pokud možno dobrého. Ale to bychom jako diváci asi chtěli moc.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama