Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co se snímku „Pátek třináctého 3“ nemůže upřít, to je ono jedno privilegium, které se zde skrývá. Jedná se o privilegium v rámci série, a to skutečnost, že si zde Jason poprvé nasadí brankářskou masku, kterou má pak i po zbytek série a kterou se konečně stal opravdu ikonickým a snadno zapamatovatelným. Je to ale snad jediná věc, proč má cenu tenhle film v rámci série zmiňovat. To je docela škoda. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Na začiatku tu máme zábery z dvojky potom sa dej presunie na teenegerov, ktorý sa rozhodli že pôjdu na farmu u krištálového jazera a so sebou vezú aj dvoch hyppíkou. Cestou ich bude varovať bezdomovec, že to jazero je prekliate ale nepočúvnu ho a tak sa zomelú vraždy ktoré im pripraví Jason. Brutálna scénka sa mi páčila jedna, keď Jason vystrelil šíp dievčaťu du oka 80 percent. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rozdielne názory užívateľov na tretie pokračovanie s hodnoteniami od najnudnejšej po najlepšiu sú, rovnako ako pri všetkých hororov s nekonečným počtom pokračovaní pochopiteľné. V podstate príbeh nie je príliš odlišný od predchádzajúcich častí (v tomto type filmov pochopiteľne ani nemôže byť), oživením je snáď konflikt obetí s motorkármi, z ktorých sa nakoniec tiež stanú obete. Film je spracovaný lepšie čo sa týka akejtakej dôveryhodnosti, Jasona je vidieť aj cítiť a neprichádza odnikiaľ. Rovnako dobre otvorený ostal aj záver, ktorý fanúšikom v roku svojho vzniku ponúkol otázku, či séria bude vôbec pokračovať alebo nie. My neskôr narodený sme vo výhode a môžeme si vkľude vychutnať opakované pozretie aj ďalšej časti, aj keď povedzme pred desiatimi rokmi nás séria zaujala tým, že sme boli zvedavý na ďalší vývoj príbehu a teraz s odstupom času skôr žasneme nad tým, čo pred viac ako tridsiatimi rokmi trhalo rekordy v návštevnosti a predaji kópií...Ak to však porovnám s dnešnými Marvelákmi, tak mládež rokov devädesiatych bola predsa len trochu náročnejšia... ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Třetí díl začíná přesně tam kde druhý díl skončil. Jason to přežil a ve vraždění může pokračovat. Trojku režíroval Steve Miner stejně jako dvojku a natočil to ještě líp. Taky jsme to měli půjčený od tátovýho kamaráda na videokazetě. Opět jako dvojka to bylo nahraný z programu Premiéra TV. Jo jo tenhle díl se mi líbil mnohem víc a taky proto že Jason tu má už svojí legendární hokejovou masku. A jak je už zvykem v týhle sérii, zas parta teenagerů odjíždí dodávkou blízko k táboru Crystal Lake. Scéna s trávou v dodávce mě pobavila :D A ještě je tady parta tří motorkářů, jeden bílej, jedna negryně a jeden negr a to jsou pěkný zmrdi a Jason zabije všechny tři :D Gore slušný, hlavně scéna s nohama se povedla. Jasona si tu zahrál Richard Brooker a je výbornej. Atmosféra napínavá víc než ve dvojce a na konci filmu kdy Jason nemá masku, tak jde fakt z něho strach, to byl ale ksicht :D Skvělá maska. Další pokračování Jasona se povedlo. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Jason... 3D! Tři déčko je tu dost vtipný. Spočívá v tom, že sem tam postava něco někomu podává nebo pod jinou záminkou něco strká přímo do kamery (třeba násadu od smetáku), která pak s 3D brýlemi vypadá trojrozměrně. Je to blbost, ale v pohodě, zkusili to. Průšvih ale je, že to už je třetí Pátek třináctého, který není dobrým hororem. Existuje vůbec nějaký dobrý Jason? Hlavně až zde, ve třetím díle, si je Jason Voorhees poměrně podobný. Konečně má hokejovou masku. Ale je to spíš neohrabaný vazoun, zatímco já znal Jasona vždy jako dost pohyblivýho zabijáka. V tomhle slasheru je kupa nudných postav, ještě horších než v předchozích dílech. Trochu mě jen pobavil ošklivý vtipálek, co fňuká nad tím, že když je ošklivý, tak bude aspoň zábavný (ale není ani to). Co se týče příběhu, tak mně přišlo, jako kdyby se tu tvůrci už definitivně přestali snažit. Už si to ani na žádný větší děj nehraje, je to jen záminka pro zabíjení - a aspoň to zabíjení je nakonec většinou fajn. Slušný brutalitky, jinak ale hrozný shit. (4/10) ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Chris (Dana Kimmell) Rickovi (Paul Kratka) říká: "It's hard to believe The Wild Bunch is already in bed“ (Těžko uvěřit, že divoká banda je již v posteli). Jde odkaz na western Divoká banda (1969). (Stocki)
  • Film bol zakázaný v Nórsku (v rokoch 1983 – 2003). (Paldiny)
  • S rozpočtem 4 miliony amerických dolarů dosáhl film tržeb 37 000 000 dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama