Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (338)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Tak oproti tomuto je aj nový remake Piatok 13-teho geniálnou vyvraždovačkou. Čo to má znamenať? Keď už nie je nijaký námet o Jasonovi tak ho jednoducho vyšleme do vesmíru, veď ono to vlastne nejako dopadne. A dopadlo, Jason na konci umrel. Alebo nie? Keďže je to tak premárnený film nemá zmysel sa nad tým ani zamýšľať, Jason patrí na zem a nie do raketoplánu a takýto osud by mu určite neprial ani sám Freddy Krueger. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Není typický Pátek 13 a přiznám se, že jsem měl docela strach, protože, jak si asi většina vzpomínáte, výlet Pinheada do vesmíru moc dobře nedopadl (sračka)... Ale nakonec jsem byl spokojený... Zabití jsou docela nápaditá a krvavá, atmosféra našpalaná, virtuální projekce tábora plná odkazů (hudba, žena ve spacáku omlácená o strom :-)... A vylepšený Jason na konci filmu se mi taky líbil... Po sračkoidní devítce nám Jason dokazuje, že je to pořád frajer... ()

Reklama

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Slasher bez šťavy a motora, ktorý by ho poháňal vpred - senilná prechádzka kozmickou loďou, kde samotné vraždnenie v podaní mohutného a rešpekt vzbudzujúceho Jasona nepôsobí vôbec drsňácky, ale skôr unudene a silene, akoby ho tam štáb zakomponoval len preto, že v rámci žánru nemal na výber. Filmové nadšenie a šibalské pomrkávanie na divákov očakávajúcich zábavný mix násilia a hutnej atmosféry tu jednoducho nenájdete a nezachráni to ani testosterónom presiaknutá (a správne stupídna) premena nášho kamaráta s mačetou na nezastaviteľný kolos ničiaci všetko, čo mu stojí v ceste. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Piatok 13 ma už nemá čím prekvapiť, aspoň už nie po tomto filme. V tejto sérii som videl solídne jeby, ale aj čisté sračky. A, že tvorcovia tejto sérii majú veľkú fantáziu som si už zvykol, pri predošlých častiach, ale čo dokázali tu, môžem povedať len sila. Neuveriteľné, takto celkom dojebať sériu to dosť zamrzí. Tento film zabíjali nezmyselnosti, dementný scenár a vraždy sú veľmi slabé. A o atmosfére sa tu nedá vobec hovoriť. A to ako zas vstal zmŕtvych Jason a z neho urobili Terminátora, tak to bolo totálne trápne, a práve vtedy som to chcel vypnúť, ale vydržal som. Z tohoto námetu sa mohlo vytrieskať veľa, ale nenašiel sa žiadny schopný scenárista a ani režisér. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jason X přináší dvě zprávy, dobrou a dobrou - ta dobrá je že i ve vesmíru za pět set let budou polonahé nadržené studentky, a ta dobrá je že i ve vesmíru za pět set let je bude kydlit Jason Vorhees. Sice v plastových kulisách a bez čehokoli co by byť jen vzdáleně připomínalo logiku a přehlednost, ale stále s mladickým zápalem a terminátorskou nesmrtelností. Jistě, je to demetní hovadina ve všech ohledech, ale na slasher-parody to je celkem snesitelně úsměvné. 5/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • První snímek hororové série, který používá ve scénách zabíjení digitální efekty pro gore záběry. (gogos)
  • Severoamerické tržby byly 13,1 milionu dolarů, celosvětové pak 17,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (více)

Reklama

Reklama