Reklama

Reklama

Krotitelé duchů: Odkaz

  • USA Ghostbusters: Afterlife (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. (Falcon)

Videa (7)

Trailer 5

Recenze (522)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne...... Přestože 'Krotitelé duchů: Odkaz' jsou v rámci možností blockbuster kterej jednoduše nešel natočit jinak, mě tohle klišovitý dojení nostalgie z kultu populárních filmových sérii a značek (na vyjímky) nejenže nebaví, ale vyloženě nasírá. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný odkaz, poklona a zároveň pokračování původních Krotitelů duchů. Změna prostředí z velkoměsta na americký zapadákov příběhu prospěla, stejně tak i změna hereckých hrdinů. Film funguje jako čistokrevná, dobrodružná zábava s parádními triky, tak i jako pocta, původnímu filmu, kdy nostalgikům nakonec ukápne i slza. Příjemné překvapení i pro ty, kterým původní Krotitelé, tolik neříkají. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

První půle mě teda bavila víc, příjemně balancovala na hraně nostalgie, kde to ještě bylo únosný. Jenže pak se spustily digitální chujoviny (praktický efekty z 80.let ničím nenahradíš), a já i díky Finnu Wolfhardovi jsem si připadal, jako bych koukal na nějaký slabší ´Stranger Things´ díl. A přestože mám hrozně rád starou partu z osmdesátkový klasiky, oni bohužel - a pro mě překvapivě – nebyli v závěru tím prvkem, který by ten film zvedli nahoru. Jenom krátký vzpomínání mě nestačí. A když z celýho filmu pobaví jenom potitulková scéna, je něco asi špatně. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V první polovině se mi to svou nostalgickou retro atmosférou líbilo, jak se ale postupem stopáže začne víc blbnout s duchy, stane se z nových Krotitelů duchů ošklivej digitální cringefest. Příjemně energické teenage dobrodružství se změní v jakousi křečovitě uctivou poctu pár gerontům, kteří sice zachrání situaci, ale působí to, že sotva stojí na nohou. A to městečko, kde se to celé odehrává, působí až vtipně prázdně. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka, která hlavně vzbudí chuť pustit si předchozí dva díly. Všechny postavy jsou strašně fajn, smypatické a dobře zahrané. Hlavní hrdinka s tváří Mckenny Grace je přímo boží. Skvěle vystihnutí nerdovského outsiderství s malým parťákem Loganem Kimem táhne Krotiltele neuvěřitelným způsobem. Raitman vsadil na atmosféru ala Stranger Things a dobře udělal, protože jsou - přiznejme si to - skoro o tom samém.  Do toho tu přihodí auto nebo nějaký duchařský bazmek z původních krotitelů. Závěr je sice spíš velká cameo show/rozlučka (která určitě potěší fandy série), než plnohodnotný závěr. Malinko to sráží tu snahu o jiné pojetí, ale rozumím, že kdyby to nepřišlo všechny by zklamali. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (24)

  • „Můj otec kvůli koronaviru moc nevychází z domu. Nechal si ale udělat test, nasadil si roušku a dojel do Sony podívat se na film. Potom se rozplakal a řekl: ‚Jsem tak hrdý, že jsem tvůj táta.‘ A to byl jeden z nejúžasnějších okamžiků mého života.“ Tak popsal Jason Reitman pro časopis Empire reakci svého otce Ivana, režiséra původních Krotitelů duchů (1984). (CrypzzXD)
  • Když se žáci místo vyučování dívají na film Dětská hra (1988), učitel Gary Grooberson (Paul Rudd) si čte komiks „Avengers“. Paul Rudd hraje v Ant-Mana v adaptacích marvelovských komiksů o týmu Avengers. (Deemfond)

Související novinky

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

03.05.2023

Na čtyři Ceny Akademie nominovaný režisér, producent a scenárista Jason Reitman (Lítám v tom, Juno) nám před dvěma lety přinesl dlouho očekávané pokračování Krotitelů duchů, série, jejíž otěže… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Reklama

Reklama