Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (94)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak oproti prvnimu dilu uz to takova rezba neni ale porad dost dobry Norris zustava nekompromisnim likvidatorem kterej se ani nemusi prat na to aby kazdyho serezal po akcni strance je to prumernej film ale do nadprumeru to vytahuje genialni Drago a jeho opravdu hnusny zaporak takze zatim co jeho lide se zbavi toho ditete vy se zbavte predsudku a nepiste tu takovy sracky takovejhle ratting si tenhle film opravdu nezaslouzi ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem poprvé shlédl tak více než před 15 lety na VHS kvality camripu s německo-českým mumlajícím dabingem. Tehdy to byla paráda a dokázal jsem se na něj dívat pořád dokola. Je jasné, že to bylo čistě nedostatkem západních akčních filmů v porevolučním období, ale když ho nyní Nova nasadila na nedělní noc a já neodolal, sám jsem se divil jak po tolika letech jsem si pamatoval každou scénu. V nezaujatých očích jde ovšem o čisté béčko s klišoidními scénami. Nechápu jak jsem si tehdy nemohl všimnout, že např. vrtulník, který vystřílel celou malou republiku měl nosiče na 8 raket, ale vystřílel jich během svého drtivého ataku minimálně 50. V minulosti bych dal jasných 5, dnes nemilosrdných 1-2, takže za 3. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Vynikající a rozhodně nejlepší film s Chuckem Norrisem. Nízké hodnocení nechápu, ale neřeším ho. Akčních scén je tu celkem dost, některé možná jsou béčkovité, ale mě se líbily. Soubojů je zde taky dost, Chuck se hodně předvede. Celkově příběh je výborný, hlavní záporák dost zaujme. Tento typ filmů se hodí k Chuckovi nejvíc. A to pomsta. Film je napínavej, zajímavej a poutavej od začátku do konce. Co mě dále nadchlo, byla hudba, která neměla chybu. Herecké obsazení dobré. Proto film hodnotím na 97% = ***** ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Videl som len záver, ale ten bol super - akcia v štýle Ramba 2, ale omnoho vyšší guilty pleasure faktor. Keď to niekedy uvidím celé, tak názor možno zmením, zatiaľ je to ale za 6-/10. EDIT: Tak som teda druhý krát videl a tentokrát celé. No a bohužiaľ ten záver čo som videl minule boli v podstate jediné akčné scény filmu, inak je to dosť solídna nuda. Hodnotenie musí ísť logicky nadol. 4-/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nostalgická vzpomínka na léta, kdy Chuck Norris, Schwarzenegger a spol. bojovali proti bezpráví a násilí. V těchle případech mě ale vždycky nejvíc pobaví, jak jeden z našich hrdinů vidí, jak je někdo utlačován (tady majitel restaurace), tak nasadí několik svých elegantních chvatů a solidně rozmlátí polovinu restaurace, bytu apod. Majitelé mu musí být vděční.. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)
  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)

Reklama

Reklama