Reklama

Reklama

Agent Cooper vyšetřuje život Laury Palmerové; Dr. Hayward sdílí pitevní zprávu. (SkyShowtime)

Recenze (13)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agent Cooper je skvělá postava a zatím seriál docela dost tahá. Líbí se mi, že se v Twin Peaks vyskytuje několik zajímavých vedlejších postav, které se jen tak nevidí (třeba ta ženská s kládou xd). Celkově nás epizoda vlastně jen víc seznámila s postavama a děj se skoro nikam se neposunul, takže doufám, že další epizody budou dějově výživnější. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nabouchaném úvodu přichází zvolnění tempa a takové uvolnění před skokem do vody. Cooper vychutnává kávičku a koblihy. Nadine kutí záclony, Audrey flirtuje... Určitě je třeba zmínit dva vrcholy, poprvé zde vidíme Boba, a Sarah z toho začíná slušně šibat. Druhým vrcholem je pak samotný závěr. Dr. Jacoby poslouchající rozhovory s Laurou, a k tomu zní geniální Lauřina znělka, při které vždy naskakuje husí kůže: https://www.youtube.com/watch?v=khMlcTE7lw8&t=7s&ab_channel=Medusa ()

Reklama

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu se to rozjíždí a mění. Červený filtr z počátku stanovuje napínavější atmosféru, která se naštěstí dostavila. Vrchol epizody byl ten jeden jumpscare, o jehož významu se snad dozvíme příště, tak jako to bylo s koncem minulé epizody. David Lynch si ale dává na čas a těch 8 epizod nebude tak dlouhých, jak se zdálo. Tohle byl ovšem výborný díl. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl se táhne přesně v duchu, jako diváky "navnazuje" název. Stopy nevedou nikam. Kromě toho, že Lauruřinu vaginu před smrtí kontrolovaly hned tři různé pyje a byl z ní kousek snad i ukousnut (což by sedělo na štěkacího Bobbyho a jeho blonďatého kamaráda), se o případu příliš mnoho nedozvíme. Agent Cooper pouze vytěsnil z okruhu podezřelých osoby, u kterých se jednala vražda jako nejpravděpodobnější. To však ještě nutně neznamená, že to nemohli udělat. Stále mě nejvíc baví vynikajícím způsobem napsaná postava agenta Coopera. Mám u něj trošku pocit jisté přezíravosti a pocitu nadřazenosti nad nejzvláštnějšími postavami městečka, které obvykle mají co říct (psychiatr, ta píča, co nosí dříví). Jednotlivé vazby mezi postavami dostaly jasnější charakter a celkově vzato se zatím seriál vyvíjí moc hezkým a zajímavým směrem. Jedinou výtku bych měl prozatím k nepříliš kvalitním hereckým výkonům značného množství, minimálně prozatím vedlejších, postav. Například kamioňák je naprosto otřesný. Významně to sráží celkový dojem. Lepší 3 kousky. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu případ, že někdo zavraždil Lauru Palmer, vyšetřuje to agent Cooper a celý díl je takový divný. Víc jsem ani nechtěl. Ovšem aby mě to divné nějak dostalo a uchvátilo, to zase ne, jako asi jednou nebo dvakrát mě zamrazilo a pak jsem několikrát sám pro sebe řekl WTF, ale chtělo by to něco silnějšího. Dávám slabé 4*. No a aspoň jsem se dozvěděl, že v Twin Peaks dělají strašně dobrou kávu. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama