Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

fleker

všechny recenze uživatele

jej...to už je let kdy sme u tohodle sedávali...v tý době, kdo neměl nábytek polepenej želvíma samolepkama byl za nehoráznýho lůzra.....nebo jak se tenkrát říkalo ...pokakný prkýnko.......tehdy byl taky, u nás mrňousů, dost oblíbenej strejda roman ze ždírce.....vždycky když přijel, všici se kolem neho slehli a at rikal co rikal, viseli mu u huby a inhalovali kazdy jeho slovo...vostatni dospeli nad tim tenkrat kroutili hlavou....strejc sice celej život tvrdě makal na pile ale jinak byl blbej jak poleno a v jednom kuse smrděl kořalkou....ale to víte děti....v osumdesátym třetim mu chytnul kotouč dva prsty a to .. nám stačilo ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Je fascinující, jak druhý film vypráví stejný příběh jako první, jen s minimálními obměnami:) Pořád je tu Foot Clan a Trhač... Jako kdyby se někdo rozhodl po roce natočit remake. Nebo jako by to byly dva díly seriálu. Tento díl je ale akčnější a humornější. Jenže jen o trochu, ve výsledku jsou vlastně oba stejné. Jo, ale Donatella dabuje Bohdan Tůma - a stejným hlasem jako Cartmana, což tomu ještě dodává na vtipnosti. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Už na Želvi nindža asi nebudu koukat tak, jako cca v 5 letech, když jsem na ně šel dokonce (!) do kina s tatínkem:). Přesto jsem je jako dítě miloval a i když jejich filmy nebyly ničím výjimečné, možnost sledovat zelenou čtveřici jak bojuje s Trhačem a dalšími neměla chybu. Z nostalgie jsou tedy 3* určitě dostatečným hodnocením. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Trhač se vrátil a sním i jeho věční nepřátelé želvy ninja. Ovšem tentokrát nejde jen o boj želv s Trhačem, ale i o odkrytí původu želváků. Želvy se dostanou do laboratoře, kde vznikl záhadný mutagen, který stojí za jejich vznikem. Otázkou vzniku se zřejmě nejvíce trápí Donatelo. Raphael si z první dílu přenesl svůj vzdor a vztek. Jinak film a bojové scény jsou ještě nadnesenější než v prvním díle a celkovou atmosférou se Tajemství mutagenu blíží více seriálu. Ale řekl bych, že na rozdíl od prvního dílu ubylo akce. Masky jsou také o něco lepší a Tříska už vypadá trochu majestátněji, než ta opelichaná krysa v prvním díle. Zábavný závěr s Vanila Ice k filmu skvěle sedí. Sice pracuje nostalgie, ale oba díly se mi zatím velice líbily a chystám se na třetí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek o ninja želvácích přišel po uvedení prvního snímku velice rychle. Sklidil takový úspěch, že tvůrci neotáleli a rychle se pustili do pokračování, který byl uveden hned na druhý rok. A tak se vrátili všichni známí aktéři. Dějově to už ale dosti skřípe a vůbec to celkově působí nějak kostrbatě. To je tak, když se moc spěchá a na patřičné zpracování scénáře se nedá dostačující čas. Hlavní devizou ale je, že první snímek byl zaměřen převážně na dospívající diváky a tento druhý už cílí pro ty mladší. Pro ně je tedy koncepce filmu daleko příznivější už vzhledem podstatného snížením projevu přeci jen agresivní povahy. A tím bylo veškeré zábavnosti učiněno za dost. Veselá atmosféra však zůstala a menší děti to snad potěšilo, ale kdo prošel drsnějším prvním snímkem a očekává to samé, tohle může s přehledem vynechat. Je to prostě úplně jiný film. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scény, kde jsou želvy chycené v síti a pádají na zem, si jeden z kaskadérů zlomil kotník. (JORDY)
  • Herec Ernie Reyes Jr., ktorý si zahral Kena, sa podieľal aj na prvom dieli z roku 1990 ako kaskadér. (donnie22)

Reklama

Reklama