Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vždycky když vidím podobnou českou komedii, tak mi je strašně líto herců. Kdybych se ale nepřiznal, že jsem se párkrát zasmál, asi bych komedii hrozně křivdil. Vtipné to totiž párkrát bylo, třeba nejvtipnější postavou byl místní Stephen Hawking. Zbytek totální tragédie, komedie pro masy, ideálně pro lidi, kterým je jedno, na co koukají, hlavně ať po novinách v televizi něvo běží. A to není urážka, jako konstatování faktu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Komedii o tom, že bohatí jsou nešťastní zatímco chudí ctnostní, která působí hodně nízkorozpočtově, napsal autor Špindl a Špindlu 2 Jaroslav Sauer. Primitivní postavy vystupují dosti buransky a tupě. Chovají se v souladu se sponzorskými odkazy. Místo komedie to je spíše komunální moralitka. Pozitivní věc vidím v tom, že mezi Petrou Hřebíčkovou a Karlem Zimou to uvěřitelně jiskří. A je zde pár nekorektních vtipů. Pobavil mě třeba úvěr vzatý na děti sousedů. ()

Reklama

Aniki 

všechny recenze uživatele

Celé se to potácí někde na pomezí Kameňáku a Babovřesků a jistě jde o jasnou odpadní záležitost, nicméně se tu objevují celkem zajímavá herecká jména (halt covid - jinde se nenatáčelo, v divadlech nehrálo) a i to téma samotné je takové vděčné. Mimo jiné se mi moc líbila replika s dinosaury: „Žili u nás na vsi taky dinosauři?” „Tak určitě.” „I ty velký?” „Né, jenom ty malý, čumáčku, ty velký byli v Praze!” Takže za tuhle povedenou hlášku - hvězdička alespoň jedna. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučké a to niektorých hercov mam celkom rád. Z tohoto námetu sa mohlo vytrieskať oveľa viac, ale to by musel scenárista a režisér mať lepšiu nápaditosť a tvorivosť. Žiadna zo scén nebola vtipná, ale tých trápnych tu bolo neúrekom. Neviem či sa niekto môže chovať tak tupo a detinsky, ako práve tieto postavy z filmu. Slabé 2*. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Z velmi slušného začátku se vyklubala buranská a sprostá komedie, která se nemůže normálnímu divákovi líbit. Nechápu, proč k tak ubohému scénáři vůbec došlo. A přitom je to velká škoda, protože potenciál komedie rozhodně měla. Asi se někdo snažil o druhé (spíš třetí) Dědictví, jenže na to tento film nemá ani náhodou. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Auto s penězi, které bylo ukradeno hlavnímu hrdinovy, mělo GPS satelitní vyhledáváník, podle kterého mohl snadno dohledat auto i s penězi, tak jak ho našla spolužačka v hotelu. (cmenda)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)

Reklama

Reklama