Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

14*25 minut čistého humoru. Mr. Bean jako postava začínal jako one man show po hospodách, které Atkinson s Driscollem objížděli a dopracoval to nejspíš na nejznámějšího komika na světě s desítkami legendárních gagů, při kterých se prostě musí smát každý. A to i když nějaký díl vidí poněkolikáté. Absolutní vrchol britského humoru a to většinou beze slov. 100% ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Toto je pátrací relace Služby kriminální policie! Z přísně střeženého zařízení utekl šílenec přezdívaný Mr. Bean. K dispozici nemáme žádnou jeho fotografii, ale je k nerozeznání podobný občanovi Velké Británie Rowanovi Atkinsonovi. Vyznačuje se trhanými pohyby, vykulenýma očima, často vyplazeným jazykem, nemluvností, zběsilým mácháním horními končetinami a není vyloučen ani jeho mimozemský původ. O jeho nebezpečnosti pro společnost nebyly dosud poskytnuty žádné důkazy, ale přesto žádáme občany, aby při styku s ním zachovávali základní hygienické postupy. Pokud někdo z Vás hledaného Beana spatří, ať se prosím obrátí na nejbližší služebnu policie nebo zavolá na linku 158. Konec relace. ()

Reklama

Hromino 

všechny recenze uživatele

Jestli bych měl jediný seriál nazvat totální klasikou, pak by to byl tenhle. Vrchol britského humoru, nonverbální komiky a vražedného dua pro mou bránici ve složení Rowan Atkinson a plyšový medvídek. Určité epizody jsem viděl už tolikrát, že se nestačím divit, že se mi stále neomrzely. Třeba každý rok na Vánoce prostě musím vidět vedle Popelky ještě vánoční epizodu s Beanem, jinak to pro mě nejsou ty pravý Vánoce :) ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Matematik a fyzik Atkinson není dobrým hercem, ale geniálním komikem. Dal světu pana Beana a já jsem za to vděčná. Vyrostla jsem s ním, a i když poslední pokusy vzkřísit ho působí jako autoparodie, pro mě je a bude tím roztržitým, roztomilým a geniálně vtipným velkým dítětem, které doprovází milý a inteligentní humor a rovnováha. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika která je naprosto geniální ve své čiré debilitě. Tak infantilní humor, který by však dokázal rozesmát lidi všech generací se již prostě nikdy nepovede udělat. Moje zdaleka nejoblíbenější scéna je ta, kde si Atkinson hraje v obchoďáku s betlémem, to můžu vidět tisíckrát a vždycky se řehtám jak ten kůň :-) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Premiéru této epizody sledovalo 18 500 000 diváků. (don corleone)
  • „Osobně jsem docela jiný než Mr. Bean. Jsem až děsivě normální,“ prohlásil o sobě představitel Beana Rowan Atkinson. (SONY_)

Reklama

Reklama