Reklama

Reklama

Báječní a bohatí

(seriál)
  • USA The Bold and the Beautiful (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 116
USA, 1987, 6733x30 min

Kamera:

Drew Ganyer

Hrají:

Ronn Moss, John McCook, Schae Harrison, Maeve Quinlan, Ashley Cohen, Rob Brownstein, Sean Whalen, Dylan Neal, Jacqueline MacInnes Wood, Jeremy Snider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Báječní a bohatí patří k nejslavnějším a nejúspěšnějším seriálům v oblasti nekonečného žánru. Hlavními hrdiny jsou dvě rodiny, které podnikají v módním průmyslu - rodina Forresterů a rodina Spectrů. Úspěšnější je rodina Forresterů, která v módě udává styl. Osudy obou rodin jsou vzájemně propojené.

Tento seriál se natáčí již od roku 1987. To, že je populární, dokazuje hostování takových herců, jako jsou například Kabir Bedi, Paul Satterfield, Sean Kanan, Jack Wagner, Lorenzo Lamas, Marshall Teague nebo Antonio Sabato jr. Tento seriál je úzce propojen s dalším takovým podobným seriálem - se seriálem Mladí a neklidní. (videofil)

(více)

Diskuze

videofil

videofil (hodnocení, recenze)

p.a.douch

Tak na zdejší hodnocení bych moc nespoléhal. Takové seriály mají na CSFD většinou špatné hodnocení, ale jedině proto, že si tady někteří jedinci honí ego . Já jsem to kdysi sledoval a dívat se na to dá. Je to prostě určitý žánr, který má své zákonitosti, jako cokoliv jiného. Podle toho by se mělo vždy hodnotit.

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

Stejně by mě zajímalo, jak je možný že se to točí od roku 1987 do dnes, má to přes 6 tisíc dílů, když je to taková blbost jak se zde píše? Předesílám, že jsem neviděl ani jeden díl, je to jen akademická otázka.

na příspěvěk reagoval videofil

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

a vůbec, natáčí se to ještě? taky jsem měla období, kdy jsem se na to dívala, ale už si to nemůžu ani pořádně vybavit, co a jak, kdo a s kým a proč atd.

videofil

videofil (hodnocení, recenze)

Osobně kdysi jsem nekonečné seriály odsuzoval, jako většina z vás. Potom však přišli Báječní a bohatí, a já změnil názor.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Bajecni a bohati maji stejne dementni sestru i v Cesku-Rodinna pouta..

draiodoir

draiodoir (hodnocení, recenze)

Nielkoľko rokov som tento seriál sporadicky pozeral (natáčal na video pre sestru, ktorá ho vtedy nemohla pozerať), má viac slabších, odpadových období, ale dve hviezdičky za asi jeden polrok, keď to malo spád, logiku, napätie i celkom dobrý scenár, žiaľ, potom to zasa skĺzlo do odpadu...

MM11

MM11 (hodnocení, recenze)

Tyhle seriály pro nudící se existence bez jakékoli konzistence jsou skutečnou katastrofou. Fascinuje mne režisér, pokud dělal už u Tak jde čas, tak stál možná u zrodu tohohle žánru. Ale, co je to za žánr? Ani drama ani romantiku bych tam bez lupy nenašel. No jo, něco se napsat musí...

Reklama

Reklama