Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Urobíme akčňák s motorkami, budeme cool. Ale čo ďalej? Dáme tam modela a modelku s traumatickou minulosťou. A príbeh? Tak trebárs vražda kvôli drogám, to je jedno. A ten Aziat bude mať tielko Metallica a jeden z gangstrov Motorhead. Natočí to Kahn ako 15 klipov po sebe, on je na to macher, dialógy ani čítať nemusí. No a všetci to zožerú ako F and F. Len toho Scotta a Cubea sme tam nemali dávať, to bol fakt fail... Našťastie sme sa nedočkali dvojky, to by bolo tak 2 cool, že by sme zamrzli. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se snaží bejt tak strašně cool,až je neuvěřitelně trapnej.Je plnej blbejch dialogů,strašnejch herců,blbýho scénáře kterej ani nedrží pohromadě a dokonce i strašnejch akčních scén.Ty byly tak strašně sestříhaný že jsem se v tom ani nezorientoval.Herci jak už jsem řekl jsou strašní.Nejvíc mě to mrzelo u Cuba kterej je fakt příšernej(s pohledu na XXX 2 e jímá hrůza).Nejvíc v oho mi přišel Hernandez.Jediný co mě dostalo byla honička na dálnici.Ta byla i dobře sestřihaná.Nebejt jí tak je to odpad!! ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Je to síce stupídne, ale je to cool.Nechýbajú tomu cool zábery, cool audiovizuál a ani cool akcie, má to celkom dobré nápady a herci tiež nie sú zlý.Má to len 81 minút a práve preto to nieje až taká nuda.Stále sú to nejaký drsňáci na motorkách a stále naháňa niekto niekoho.Netreba vela pri tom rozmýšľať (alebo pri tom nerozmýšľajte vôbec) a pokiaľ sa nudíte, tak je to fajn.No pred koncom si to môžte kľudne vypnúť, pretože to finále sa moc nepodarilo. :-) Skrátka pekne natočená štýlova blbosť. 50% - 2* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velmi mě nadchla klipovitá režie Josepha Kahna a vzhledem k tomu, že je to vyhlášený režisér videoklipů tak to zvládá bravurně. Jeho stylovost a smysl pro to vtisknout akčním scénám originalitu mě bavila a dost vyvážila slabiny scénáře. Tenhle film je cool, má akční cool scény, cool dynamiku a cool herce a cool sexy herečky. Mně to pro dobrý akční film stačí bohatě. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Peklo. Tahle motorkářská variace na Rychle a zběsile je neskutečně trapná a zásluhu na tom má vedle rádoby drsného Ice Cubea a zhovadilého scénáře, na který se pří plavbě kanálem nabalilo neúměrné množství klišé, překvapivě i naprosto nezvládnutá akce, které se snaží dodat dynamiku až frenetický střih. Výsledkem je pak za vlasy přitažená slátanina, která diváka ubíjí dialogovou vatou a při samotné akci nedokáže vůbec strhnout, protože je navýsost směšná, lacině "cool", trikově nezvládnutá...a jednoduše nudná. Závěrečný chick-fight na motorkách a následná honička, při které se hrdina vyhýbá kulkám a přitom si to sviští snad nadzvukovou rychlostí, je jedno velké WTF, u kterého jsem si div neukroutil krk. 30% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Cisterna Peterbilt, která se objevuje na začátku filmu a způsobí pád jednoho z jezdců, pochází z filmu Duel (1971). (ondrach)
  • O roli Chiny se ucházela Paris Hilton, postavu nakonec ztvárnila Jaime Pressly. (KucC)
  • Motorka Y2K, na které se Ford (Martin Henderson) snaží chytit Henryho (Matt Schulze), skutečně existuje. Je to MTT Superbike, hnaný Rolls-Royce allison 250, který se běžně používá ve vrtulnících. (KucC)

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama