Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Bishopová se ocitne uprostřed zločinného spiknutí a přiměje Hawkeye vystoupit z ústraní. (Disney+)

Recenze (48)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Mně to sice přijde pořád jako včera, kdy šly první Avengers do kina, nicméně realita je, že za tu dobu už od premiéry stihla dospět celá generace dětí, kteří si z Avengers berou pro změnu to své. Kate Bishop je jednou z nich, a mně hrozně baví, jak to Feige a spol. v téhle vánoční street level superhrdinské akci pojali. Do Daredevila to má samozřejmě daleko, ale kam se na první dva díly hrabou Falcon a Winter Soldier nebo Loki. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny 3 díly jsou na jedno brdo (proto použiju stejný komentář ke všem)  jedna akční scéna co je solidní a zbytek prázdnota. Působí to na mě jako zatím nejslabší seriál z tohoto roku (neviděl jsem WandaVision a ani nechci) . Je smutné jak málo lidem stačí ke štěstí kdyby to natočilo Dc tak každý tu nadává , že to točí Marvel skoro každý se z toho udělá. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozporuplný začátek. Clint již v druhých Avengers dokázal, jak zajímavou postavou může být. Jeho lidskost z něj dělá hrdinu s kterým se vážně dokážete ztotožnit. Tady však prozatím nastává problém v podobě mladé, nezkušené Kate. Ta má sice za sebou několik let sportovní přípravy, ale na skutečný boj není vycvičená. Sledujete tedy nemotorné počínání dívky vršící kupu chyb na sebe. Snaží se to být roztomile neohrabané, ale jako diváka mě její počínání štvalo a unavovalo. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, tohle vypadá na nejlepší Marvel seriál co zatím vznikl. WandaVision mě doslova iritoval, The Falcon and the Winter Soldier byl průměrný a zbytečný (Kapitán Rypák - fuj). Pak ta nafouklé bublina Loki, scenáristicky zoufale nedotažený. A teď úplně jiné kafe “Hóky”. Chápu, že po první epizodě bych měl nadšení krotit… nicméně ta integrace do “světa Avengers” je naprosto perfektní (vkusná, smysluplná a nenásilná). Rozjezd je sice vlažnější, nicméně díky tomu neskutečně příjemnému pocitu, že tohle “opravdu zapadá” (a posledních deset minut je neskutečných), dávám nadstandard. Držme si palce. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si první díl užil. Byl pomalejší a rozhodně byl umírněnější, ale po seriálech a filmech, kde se neustále zachraňuje svět, je příjemné sledovat i něco jiného a trochu komornějšího. Kate Bishop je rozhodně sympaťák a její příběh mě zajímá. Myslím, že Hawkeye si dostatečně užijeme v dalších dílech. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Herec Ant-Mana (Nico DeJesus) z muzikálu „Rogers: The Musical“ má na sobě logo firmy Pym Technologies. (Kubaaa97)
  • Hawkeyův (Jeremy Renner) horšící se sluch odkazuje na komiks „Hawkeye Vol 4 #15“ z roku 2014. V tomto sešitě Hawkeye přišel o sluch poté, co mu Clown vrazil šípy do obou uší, což vážně poškodilo jeho střední a vnitřní ucho. (Kubaaa97)
  • Píseň „I Can Do This All Day“ z muzikálu „Rogers: The Musical“ odkazuje na frázi Steva Rogerse (Chris Evans). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama