Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Film od diváka vyžaduje prijať obrovskú dávku nadsádzky. Aj tak však zostáva rovnako umelý, ako ženy v ňom a úsmevy hlavných predstaviteľov. Skôr mi to pripadalo ako reklama na kozmetiku, alebo sprostá propaganda, niečoho čo neexistuje, ale často sa spomína – americký sen. Na natočenie niečoho podobného naozaj treba mať žalúdok. A hlavne treba mať ten správny bezcharakter, aby človek mohol na niečom podobnom zarábať. Pravá Blondínka 2 je primálo vtipná na to, že to má byť komédia. Ja osobne som sa nezasmial ani raz, ale beriem sa s rezervou. Pripadalo mi to nudné a priveľmi urečnené. Ľutujem každého, kto film pozeral s titulkami. Apelujem na tvorcov: Tretie pokračovanie už, prosím, NIE! Odporúčanie potenciálnym divákom: Siahnite radšej po dobrej knihe. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Lepší? - v žádném případě, Odvážnější? - jak se to vezme a Blonďatější? Tak to na stoprocent, pokud vezmeme jako fakt to, že mají být blondýnky opravdu neskutečně dementní postavičky. Ale na druhou stranu já bych toto zprození čehosi tas až tak nezatracovala - a ta její čtyřprocentní krysa - pardon pes - no odpad si myslím zaslouží jiné hovadinky. ()

Reklama

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Je pátek. Měsíc květen. A duklák neví do čeho píchnout. Mám v zásobě asi 1000 filmů, které jsem neviděl a skočím na "špek" paní Nově. Která hlásila "budeme vysílat super film". Po zhlédnutí konstatuji. Neskutečná šílenost. Už dlouho jsem tak nebyl přesvědčen o odpadu. Vystudovaná blondýnka, no kdo to kdy viděl?:-) Film je protkán trapnými scénkami, které u vás vyvolají nevolnost. Po skončení snímku jsem si musel přečíst o čem to vlastně bylo!!! Nerozumím tomu, jak někdo mohl dát více než jednu hvězdu. To jste fakt tak padlí na hlavu? ()

depony 

všechny recenze uživatele

Další slabší pokračování tentokrát nepříliš kladně hodnoceného, možná někdy prvoplánového, rádoby komediálního filmečku o tom, jak "blbá" blondýnka nejen, že ke štěstí přišla, ale i všem těm brunetám a zrzkám vytřela zrak. PB 2 nenabízí nic nového, zásadního, komičtějšího. Obsahuje notnou dávku trapností, narážek na barevnou rozdílnost [proč se do toho neustále tahají rasové odlišnosti?], nějakou, hodně dobře schovanou myšlenku a pak herecké obsazení, kde to Reese W. vážně nezachrání, i když je sladká, blonďatá a má roztomilého teplého psa, jehož matku hodlají utratit a ona se rozhodne, že bude hájit práva ... psů. A ačkoliv jednička mi připadla místy i podařená a trefná, tak u dvojky nemám pocit téměř žádný. Vypínám mozek, protože by to jinak mohl zničit mé buňky. Prostě Elle Woodsová ve Washingtonu znamená pro film stejný přínos jako Bean v Hollywoodu - katastrofa ()

HeyHou 

všechny recenze uživatele

Snaha tvůrců vytěžit z původního průměrného filmu něco víc se zjevně nepovedla. Přestože je Elle opravdu hloupá, tak je hrdinkou, a navíc přímočaré vtípky, které nejsou vůbec vtipné, mi nedovolují jinak, než dát jednu hvězdičku. Je mi líto, ale tento film mi nestál ani za to, abych ho dodívala do konce.. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Jimmy Choo, slavný návrhář bot, byl požádán o navržení 63 různých párů bot ze syntetických materiálů (nesměly být z kůže, aby byly v souladu se zápletkou filmu týkající se ochrany zvířat). (HappySmile)
  • Tisková konference k filmu se konala v Londýně místo Los Angeles, protože Reese Witherspoon (Elle Woods), která byla tehdy v pátém měsíci těhotenství, tam zrovna natáčela Jarmark marnosti (2004). Dvě třetiny účastníků konference kvůli tomu letěly do Londýna, kde se ubytovaly v přepychovém předválečném hotelu Grosvenor House. (HappySmile)

Reklama

Reklama