Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

HeyHou 

všechny recenze uživatele

Snaha tvůrců vytěžit z původního průměrného filmu něco víc se zjevně nepovedla. Přestože je Elle opravdu hloupá, tak je hrdinkou, a navíc přímočaré vtípky, které nejsou vůbec vtipné, mi nedovolují jinak, než dát jednu hvězdičku. Je mi líto, ale tento film mi nestál ani za to, abych ho dodívala do konce.. ()

Greg 

všechny recenze uživatele

“Snaps for Congresswoman Hauser!“ Tak to ne, celou dobu jsem vlastně jen přemýšlel, nad tím, proč se tomu Reese upsala. Protože vlastně ona je jediný důvod, proč jsem se film vůbec dodíval až do konce. Jinak je celý film dost hloupý, bez většího náznaku nějakého vtipu, s absolutně předvídatelným scénářem plným klišé a také s hloupými a divně jednajícími vedlejšími postavami. Aby té kritiky náhodou nebylo málo – už tak k dost nepovedenému filmu vybrali tvůrci otravné popové písničky, že ještě více zkazili výsledný dojem z filmu. Nevím, co bych na filmu pochválil – snad jenom krásnou Reese, která roli blonďaté právničky hraje s velkým přehledem. Je mi líto, že musím tak kritizovat film s mou nejoblíbenější herečkou, ale pravdou zůstává, že nikdo není ve výběru filmů dokonalý. Jedna hvězdička za Reese a ta druhá…vlastně ani nevím za co. Myslím, že na tento film už se podruhé dívat nemusím, to si radši pustím první díl. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dvojkový tak trošku odvar po jedničce - ale budiž! . . . Politický thriller spojený s dramatem o ochraně zviřátek, pejsáčků obzvláště. Sladká rýže s malinovou polevou, bombónek s kokiškem. Bruiserův zákon!!! To je to, oč zrovna ve Washingtonu běží - a kdo ví, ví jak je těžké se v tamní politické vatě udržet. Ellí ta má pod kloboučkem, Bruiser se šťastně potká s maminkou, zviřátka získala sladké zítřky a naše bystrá >šťáva< pomrkává po Bílém domě! . . . Tož to se těším na trojku (nejspíš Ellí v lůžku s pejskem a panem presidentem. Z důvodu mládežipřístupnosti všichni samosebou v růžových kalhotkách... ;-) - - - P.S. Jak tak koukám, intoši i pitoši šílí... ;o))) . . . To tady fakt tak málo jedinců (i zkoušených cinefilcků) pochopilo, že je to satira a parodie nejen na všelijaké ty blondýnky, o pobliticích a jejich nohsledech ani nemluvě...? :-o ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už se nedalo. Absolutně se nedala vydržet ani jedna jediná vteřina tohoto hodně ultra hloupého filmu, který žánrově nemám kam zařadit. Jako komedie to totiž nemělo jediný vtip. Asi to byl horor spáchaný na divákově trpělivosti a toleranci, protože dokoukat to celé dalo obrovskou námahu. Dějově to nedokážu popsat, protože to bylo o ničem a nějaká nosná zápletka úplně absentuje. Po filmu jsem si řekl, že není možný, aby tohle někdo natočil a poslal to do kin. 0% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Jednička byla totálně boží, ale dvojka je fakt trapná. Vtipy jsou trapné a takové wtf vymyšlené, že jsem se tak 2x zasmál jen proto, že jsem to nečekal, ale to bylo tak vše. I postavy o dost ztrapněly. Kadeřnice ✂ má v hlavě vygumováno a mele totální sra*ky, bylo lepší, když v jedničce nemluvila. Blondýna je vypatlaná, jak by si to představoval člověk v jedničce, akorát samozřejmě že v jedničce byla o dost vtipnější, ne ve dvojce, když v jedničce až tak blbá nebyla. Její vztah s učitelem je přeslazenej jak cukrovka a příběh vlastně skoro to samé jak v jedničce jen se všemi těmito mínusy. Hned od začátku mi bylo jasný, že to bude špatný a taky že jsem to po 40 minutách vypnul. Fakt strašná sra*ka a umřít trapností se mi fakt umřít nechtělo... VYHODNOCENÍ: GAY PSI, WTF?? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Jimmy Choo, slavný návrhář bot, byl požádán o navržení 63 různých párů bot ze syntetických materiálů (nesměly být z kůže, aby byly v souladu se zápletkou filmu týkající se ochrany zvířat). (HappySmile)
  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)

Reklama

Reklama