• KevSpa

Asi je se mnou něco v nepořádku, ale v tomhle paskvilu jsem nenašla ani jeden vtip. Celé je to neskutečně dementní, trapné a o ničem. Jednička sice nebyla kdovíjak skvělou záležitostí, ale aspoň náznak nápadu tam byl. Dvojka je totální zhovadilost.(30.6.2003)

• Cival

Úplně stejné jako jednička. Rychle to uteče, nehraje si na nic víc než na úchylnou šílenost, která je v jádru úplně dementní. Ale párkrát jsem se pořádně zasmál (homosexuální psi) a za těch devadesát minut ani nestačil moc nudit. Každopádně ten film nemá IQ přes 20.(1.7.2003)

• AngelAngie

Až takhle nízké hodnocení si film nezaslouží.(22.5.2008)

Čakal som teda o niečo horšiu paseku aj keď to bolo miestamy až moc gýčové, či už scenáristicky s nulovými dialógmi alebo zasadením príbehu do kongresu vo Washingtone. Aspoň že tam bolo zopár aj keď malých vtipkov ináč by to putovalo hodne do odpadu. Presnejšie 30% viac nie ale aj tak prikláňam sa dole, Reese dnes to máš za jednotku, nič viac nič menej. Na niektoré herečky stvárňujúce političky sa nedalo pozerať - v skratke bol to jeden veľký otras, prečo musia byť tie najväčšie ohavy. ║Rozpočet $45miliónovTržby USA $90,186,328Tržby Celosvetovo $124,914,842║ samozrejme zdvojnásobenie výšky rozpočtu a automatické spackanie príbehu oproti prvej blondýnke - to je klasika pokračovaní(6.1.2008)

• mandes

rozpočet : $45 million tržby celosvetovo : $124,914,842(2.3.2007)

• DaViD´82

Trapná a zoufale nevtipná komedie, která snad nemůže přijít vtipná ani blondýnkám s IQ pod padesát. Jedna hvězdička za psíka Bruisera, který přehrává zbytek obsazení o několik tříd.(24.4.2005)

• Nathalie

DLOUHÉ /světlé/ VLASY, KRÁTKÝ /zatemněný/ ROZUM. Jako plavovlásce se mi po tomhle nebezpečném sequelu snížilo IQ o pár desítek bodů, čili...pohybovala jsem se v záporných hodnotách:) Otcové zakladatelé museli na Arlingtonském hřbitově hrůzou vyvracet náhrobní kámen...Washingtone, třes se. Valí se růžové tsunami, stoprocentní blondýnka s čtyřprocentním psem:-)(10.5.2007)

• Gimli

Mimořádně zábavná hovadina!(30.1.2011)

• tron

„A viete vy čo? Mám toho svojho psieho buzika nadovšetko rád!“ PRAVÚ BLONDÍNKU i spätne vnímam ako vydarenú komediálnu záležitosť, ktorej tvorcovia dokázali - vzhľadom na nie práve najlepší scenár - obdivuhodne vybalansovať postavy tak, aby sme sa smiali s nimi a nie na nich. Na voľné pokračovanie som sa preto tešil. Výsledok ma však schladil už po prvých minútach. Neviem, či za to môže ešte horší scenár, "únava materiálu" či nešťastný nápad postaviť dej na utopickom probléme (kvôli jednej advokátke prestaneme prevádzkovať pokusy na zvieratách?!?!?!). Pocity sú rozpačité a za výsledných až 40% snímka vďačí niekoľkým vtipným scénam (invázia sestier zo spolku Delta) a vydarenému obsadeniu podporných roličiek (Bruce McGill). A Reese Witherspoonová? Ako Kate Hudsonová, i ona je neobyčajne talentovaná herečka. Preto ma zaráža čoraz naliehavejšie presvedčenie, že tieto dve skvelé mladé americké herečky sa nešťastným výberom filmov vlastnoručne pochovávajú.(12.1.2008)

• Boss321

Po celkem povedené jedničce přichází podřadné pokračování, které už bych si vícekrát nepustil.(27.7.2010)

Dvojkový tak trošku odvar po jedničce - ale budiž! . . . Politický thriller spojený s dramatem o ochraně zviřátek, pejsáčků obzvláště. Sladká rýže s malinovou polevou, bombónek s kokiškem. Bruiserův zákon!!! To je to, oč zrovna ve Washingtonu běží - a kdo ví, ví jak je těžké se v tamní politické vatě udržet. Ellí ta má pod kloboučkem, Bruiser se šťastně potká s maminkou, zviřátka získala sladké zítřky a naše bystrá >šťáva< pomrkává po Bílém domě! . . . Tož to se těším na trojku (nejspíš Ellí v lůžku s pejskem a panem presidentem. Z důvodu mládežipřístupnosti všichni samosebou v růžových kalhotkách... ;-) - - - P.S. Jak tak koukám, intoši i pitoši šílí... ;o))) . . . To tady fakt tak málo jedinců (i zkoušených cinefilcků) pochopilo, že je to satira a parodie nejen na všelijaké ty blondýnky, o pobliticích a jejich nohsledech ani nemluvě...? :-o(7.5.2007)

• Faidra

Nedopatřením jsem z toho kus zahlédla a neblahým děním osudu si to stále ještě pamatuju. Ale nevzdávám se. Stále doufám, že mě z toho pokročilá skleróza vysvobodí.(26.7.2007)

• Psema

Tenhle zážitek dává slovu blbé nový význam.(6.5.2007)

• Dever

Soundtrack Rolfe Kent: 1. We Can - Leann Rimes [3:40] 2. Breakthrough - Hope Seven [2:44] 3. Atomic Dog - George Clinton [4:23] 4. Me Against the World - Superchic(k) [2:58] 5. I'm Just a Bill - Deluxx Fold Implosion [3:26] 6. Sisters are Doin' It for Themselves - Aretha Franklin [4:53] 7. More Bounce in California - Soul Kid Number One [3:59] 8. For What It's Worth - Candyskins [4:00] 9. Power to the People - John Lennon [3:20] 10. America - Lou Reed [2:48] 11. We Can (American) - Leann Rimes [3:36](12.5.2011)

• Darren

Nevím, zdálo se mi to úplně stejné jako jednička se všemi klady i zápory a protože první díl se mi nakonec celkem líbil nemám větší důvod tento výrazněji zatracovat. Je to stejně blbé ale stejně rychle také uteče. Všeho moc ale škodí a kopírování jedničky bylo do očí bijící, proto ten jeden bod ztrhnu ale jinak říkám, dosledoval jsem to bez újmy a na zkrácení dlouhé chvíle tak akorát.(21.11.2004)

• Hitman_47

Sakra Elle, tak ti to moc nevyšlo....(13.10.2004)

• sepp

Trapnost a bezduchost prvniho dilu dotahuje tento kousek k dokonalosti. Neztracejte cas ani myslenkou koukat se na to.(4.9.2003)

• Hunt

HUDBA: Rolfe Kent(5.5.2007)

• MM_Ramone

Ja by som tento film nevidel až tak kriticky ako mnohí ostatní užívatelia. Je to hlúpučká, roztomilo politicky naivná komédia, z ktorej amerikanizmus priamo sála. Reese Witherspoon v úlohe čerstvo vyštudovanej právničky, so spôsobmi "blondýnky" je myslím v pohode. To tiež tvrdím i o ostatných zúčastnených hercoch. Ak príjmete "Pravú blondýnku 2" s úplným nadhľadom, tak má šancu vás príjemne pobaviť. **(28.3.2008)

• ajuska

Jednička mělo alespoň nějaký děj a byla průměrnou oddychovkou. Ve dvojce nic z toho nezůstalo, hlavní postava přestala být sympatická (asi té růžové už je nějak moc), o něčem jako je zápletka se tu snad ani nedá mluvit a po vtipu nikde ani památky. Zkrátka neskutečná slátanina, která vznikla opět jen proto, aby bylo nějaké pokračování, které by mohlo vydělat peníze.(19.1.2006)

<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10