Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se na jejich střední škole začnou dít strašidelné věci, studenti z Herrington High učiní děsivý objev, který potvrdí jejich nejhorší obavy - místní učitelé pocházejí z jiné planety. Když se paraziti, kteří se zmocňují mysli člověka, začnou rychle šířit z učitelského sboru a napadat i těla studentů, osud lidstva leží v rukou těch, kteří zůstali nedotčeni. Nesourodá směsice samotářů, vůdčích osobností, počítačových maniaků a sportovců teď musí zachránit svět před mimozemskou nadvládou. (HBO GO)

(více)

Zajímavosti (34)

Grindhouse: Planeta Teror (2007)

  • Robert Rodriguez přišel s myšlenkou natočení Planety Teror už když při práci na filmu Fakulta (1998). Řekl tehdy Elijahu Woodovi a Joshi Hartnettovi, že zombie filmy se jednou významným způsobem vrátí. Chtěl u toho být první, a tak začal připravovat scénář, ale zasekl se ale na 30. straně. Když se pak pustil do dalších projektů, zombie filmy se vrátily - přesně, jak předpovídal. (HappySmile)

Chata v horách (2012)

  • Spoiler: Jedna postava se zmiňuje o neúspěšném rituálu z roku 1998, který zpackalo chemické oddělení. Jde o odkaz na film Fakulta (1998). Jsou zde všechny potřebné archetypy, žádný z hrdinů nezemře a mimozemské narušitele přemůžou za pomoci podomácku vyrobených drog. (PanTumnus)

Reklama

Reklama