Reklama

Reklama

George Clooney a Quentin Tarantino se vyřádili v rolích nebezpečných bratrů Geckových, jejichž zatím posledním zločinem byla bankovní loupež. Na útěku do Mexika si jako rukojmí vezmou rodinu pastora Fullera (Harvey Keitel, Juliette Lewis). V blízkosti hranic se Geckovi a nedobrovolně i Fullerovi zastaví v baru Titty Twister, kde se bratři musí setkat s převaděči. Nikdo jim však neřekl, že po setmění se místní osazenstvo mění v krvežíznivé upíry! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Panebože, proč? Proč to nemohl bejt film až do konce takovej, jakej byl do příchodu do tý debilní mexický putyky? Já fakt seru na nějaký upírský horory, to je pro děcka, a sice pro ujetý děcka. Ty debilní kecy o víře odpadlýho kazatele uprostřed mrtvol a ty křesťanský tanečky s křížem z brokovnice a baseballky, tohle fakt napsal Quentin? Tak to bych řekl, že si uvědomil, že když to i zrežíruje, bude to s ním spojovaný a přijde do pekla :D. A tak to v hospodě za pár panáků prodal Robertovi. Kdyby si to aspoň z těch hororů dělalo prdel, ale tohle nebylo v druhý půlce ani vtipný. Prvních 45 minut za 5*, zbytek odpad. Takže dvě a půl a jsem pekelně nasranej.

na příspěvěk reagoval ramislav

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

místo krimi bych řekl že je to komedie:D(film je brán s největším nahledem) a je to neuvěřitelná jizda!! vždy se na něj rád podívám zas.....+ celkem slušnej českej dabing.....PS:viděno poprvé na VHS kazetě asi v 12 letech:)

dannero

dannero (hodnocení, recenze)

jde o dva absolutně rozdílné děje a žánry slepené v půlce dohromady.Samostatně by to byly dva skvělé filmy,drsná gansterka a upíří horor, dohromady to však postrádá naprosto logiku a smysl.Děje do sebe vůbec nezapadají,je to jako by mě někdo vypnul film v nejlepším a pustil tam jiný od půlky.Je to moc velká škoda,nebyl jsem z filmu zklamaný ale ani mi film nic nepřinesl.

na příspěvěk reagoval warv

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Ale veď ja som nepovedal, že to bolo nahovno! Film bol dobrý, bola to sranda - všetko. Ale strašná kravina! :D Veď keď sa prvý krát premenila tá baba (akože na upíra) ja som si myslel, že to je mimozemšťan... :D Na na mňa to pôsobí ako čistý úlet. Nemusíš súhlasiť z mojím názorom. No keď si to zrhnieš... aztécka pyramída zasypaná šrotom a na jej vrchu je bar v ktorom sa zbiehajú nejaký upíri (čo vy zerajú ako mimozemšťania). :D ... Ale však ;)

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Čo by som povedal? Bol som na tom trikrát v kine a zakaždým to bolo perfektné.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache: no čo by si na to povedal ty? Veď to bol toálny úlet v tom bare, a nakoniec z toho bola aztécka pyramída. :D Nevidel som to úplne od začiatku, už utekali do mexika a vyzeralo to ako nejaká blbosť, nez nejakej poriadnej zápletky. A až v Titty Twistery to začala byť zábava... ;)

markus48

markus48 (hodnocení, recenze)

jedna hviezda je za Pulp Fiction, inak odpad, film totalne o nicom, nech sa namna nikto nehneva

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Ale ty jsi psal o třech hvězdách. Když někdo dá odpad, tak uznám, že filmům asi nerozumí.

Sharkman

Sharkman (hodnocení, recenze)

Cha ja jsem nenapsal co presne tim id ... myslim, vse co si vymyslite cinite sami za sebe. Vetsina filmu stoji za min 1 hvezdu, kdyz do nich nekdo dal penize a jak je znamo, nikdy se nezavdecite vsem :-D

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Je fakt, že pokud někdo tyto filmy nemá rád nebo ho nebaví tak se na ně nemá co dívat, ale hned to neznamená, že je idiot.

Sharkman

Sharkman (hodnocení, recenze)

dat tomuto filmu 3 hvezdy znamena jen jedno, dany clovek je id.... a filmum nerozumi.

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Drag66: Jen říkají svůj názor, až sem příde debil co bude psát že je tento film sračka tak pak mu vynadej, ale nemusíš tady říkat normálním lidem jaké jsou lamy a že tomu nerozumí, ale nic proti tobě nemám.

-Melkor-

-Melkor- (hodnocení, recenze)

Film byl bezvadný 4*, ale pobavilo mě, že by mohli alespoň někdy nabít zbraně :D

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Nic ve zlým, ale jste lamy. Druhá půlka filmu sračka ? Vy jste to nepochopili ? Jděte se vysrat s těmahle svýma kecama. Je to něco úplně jinýho, novýho a originálního: Když se detektivní thriller změní na film o upírech. Ale trosky jako jste vy to asi nepochopili. Jenom pořád včítáte. TUPCI !

AdamiTTo

AdamiTTo (hodnocení, recenze)

..dal bych hned i 4hvězdy...po příchod upírů je to fakt hodně povedený film... bohužel ten konec celkový dojem hodně kazí...i tak za 3!!!

P_Soar

P_Soar (hodnocení, recenze)

Opravdu hodně originální film. Ale já jsem ten prudký zvrat žánru prostě nestrávil. Připadalo mi, že ten konec výborně rozehrané podívané někdo ukradl a nahradil prostě něčím úplně jiným, co tam nepatřilo. Ani jsem to nedokoukal...snad příště...

Radous04

Radous04 (hodnocení, recenze)

pomo se vyjádřil úplně přesně. 4.hvězda za skvělýho tarantina... :-)

LAminator

LAminator (hodnocení, recenze)

Co to tam bylo cvoci??--- cvoci?tihle vypadali jako cvoci na cvoky když zasvítí sluníčko tak nevybouchnou ani kdyby byli sebecvokatější!

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Prvá polovica filmu skvelá, najmä Clooney exceluje, ale druhá polka riadna haluzová sračka, trošku sklamanie... Ale Salma Hayek ako Diablica...Hmmm jeba! Musím uznať :-D

Ellrohir

Ellrohir (hodnocení, recenze)

ne, tohle fakt ne...pár jednotlivých momentů či obrazů luxusních, ale přebitých a do země zadupaných těmi okamžiky, kdy to byla taková "sračka", že už to horší snad ani být nemůže...a nepomohlo v těch okamžicích ani to, že film se nemá brát vážně...

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

stnly: Taky jsem byl příjemně překvapen. DVD jsem si samozřejmě koupil, protože From Dusk Till Dawn je můj nej film všech dob, ale až včera jsem si všiml těch bonusů a dal jsem si je všechny najednou včetně filmu. Parádně strávený večer :-)

stnly

stnly (hodnocení, recenze)

Docela me prekvapily stedry bonusy stankovy verze. Dokument, videoklipy, komentare, vystrizeny a alternativni sceny... super DVD. Nejlepsi byla asi nepouzita scena, ve ktery tlusta vampirice ukousne hlavu motorkarovi, ale jak. :-)

m-i-s-o

m-i-s-o (hodnocení, recenze)

to Mr.Apache : tak to rozhodne je najlepšie a najpútavejšie vystúpenie všetkých čias, jak sme to pozerali viacerí , tak sme na to zírali jak puci - jednoducho je to hypnotické. inak k filmu musím povedať, že je to moja 1.

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Škoda, že Clooney nemá více drsný-potetovaný-kriminálník rolí, jde mu to...

Shafter

Shafter (hodnocení, recenze)

Co ktomuto filmu ještě dodat?Sned jen to,že takhle ujetej a nepochopitelnej film dlouho neviděl.Tarantino je na Oscara jak za scénář,režiii za herecký výkon,ale nejkrvavější film historie.Sám se divim,že jsem tomuto snímku dal pět hvězdiček,ale asi proto,že jsem to úplně nepochopil a rád se na to kouknu znova.

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Lloyd Kaufman na Bloody Xmas Festu

Lloyd Kaufman na Bloody Xmas Festu

23.10.2010

Hororový guru, na kterém vyrostl Quentin Tarantino, přijíždí! Lloyd Kaufman hlavním hostem 2. ročníku Bloody Xmas festu. Lloyd Kaufman je hororová legenda. Quentin Taratino, který na Kaufmanově… (více)

Na planetu predátorů v červenci 2010

Na planetu predátorů v červenci 2010

17.08.2009

Přesněji 7. 7. 2010. To platí pro nás, diváky. Tvůrci Predators (tedy především producent Robert Rodriguez a režisér Nimród Antal) však mají odlet plánovaný už na 28. září 2009. Tehdy totiž v… (více)

Reklama

Reklama