Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek se snaží znovu získat Týnu, ale ta nemá zájem. Tvrdí, že jejich vztah je čistě pracovní. Ale nakonec to nevydrží a skončí s Jankem v posteli. Denisa se rozhodne, že se Jankovi pomstí tím, že sbalí jeho otce. Sylva dostane nabídku od Roberta, aby mu dělala obchodní ředitelku v jeho nové realitní kanceláři. Jenže Lída ji navnadí, když jí oznámí, že jen stáčením vody z pramene by mohla vydělat milion ročně. Sylva najednou neví, jak se rozhodnout. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

fooggyy7

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náhodou jsem u kamaráda zahlíd asi 5 (spíše 2) minuty dílu. Bude se pravděpodobně jednat o nějakou kravinu. Hraje tam totiž Holubová. Ta vám prosímpěkně vypadá jako Bržněv. Nevím jestli najdu odvahu na shlédnutí celého jednoho dílu. Už teď mi přestalo chutnat jíst ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty jo, my ti závidíme ten krásný byt." "Však se musím pomstít." Pomstít klukovi, který o tu holku dlouhodobě nestál. Zato uhání selku, co to jde. Nakonec ji s ní sblíží to, že je na manuální práci fakt střevo. Kamarádství s výhodami mělo jepičí život. Věta doktora o mrchách mě pobavila. Kolem jedné mrchy krouží ze všech stran miliony (nebo alespoň jeden), se sexem se také zrovna nešetří a Džon přišel na to, co o Pupikovi ví od začátku. Snad se brzy objeví ta kroužící policie. ()

Reklama

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když vezmu tuhle epizodu jako celek, tak jako věci se děly, ale že by z toho byl člověk nějak moudrej se říct nedá. Na druhou stranu, jednotlivé zápletky celkem ušly, ženská manipulace začíná nabírat obrátky a konečně jsme se taky dočkali toho vytouženého "hlavního vztahu", kvůli kterýmu se na to upřímně ještě dívám. Protože proč by se na to díval kdokoli z jiného důvodu, že jo? A navíc jsme se dočkali i celkem nečekanýho metahumoru v podobě rozvinutí takového nešvaru. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama