Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lída přemlouvá Sylvu, aby odkoupila od Týny podíl ve stáčírně. Sylva si od Lídy půjčí osm set tisíc a podíl od Týny odkoupí za míň. Roza varuje Toma, že se do něho Kratinová zakoukala. Tom sice tvrdí, že jejich vztah je čistě pracovní, ale na setkání jde s lahví vína. Roman zaslechne, že Janek nechce Predragovi prodat pozemky Strnada. A ukradne Jankovi kšeft. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff, zlá sestra je zpět a jako jediná dělá slušné kšefty. Všichni ostatní přicházejí minimálně o statisíce, maximálně o miliony. Po delší době si vzpomněli tvůrci na "odposlechy" zpovzdálí. Dnes kvůli potají vyslechnutému cizímu hovoru slušný Albánec málem zastřelil to kuře, jež se vylíhlo z dravce. Btw - ani betonové boty, žhářství atp. není Albánci cizí. Je prostě slušný. Ultraburani, co bydlí kousek od Prahy, se fotí s koblihou. To už bylo i na mě moc. Na druhou stranu se polepšený byznysmen usmířil se svou vyvolenou, což ale bylo díky kartám vyzrazeno předčasně. PS: Zaujalo mě, že malá Grossová pořád běhá. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli to tam bylo i dříve, ale začínám si všímat zbytečné výplně ve scénách, jako nadbytečné dialogy o něčem, co nemá žádnou relevanci s ničím (jako vydání deskové hry). A také se zde objevuje nová "podzápletka" v podobě pletek vdané ženy a chudáka. Jako pardon, ale není tady těchto zbytečných kliček moc? Už to že musím snášet ohavný nucený vztah a nesmyslné podrazy na sestře, ještě se musí přidávat tohle. Opravdu doufám, že to bude mít nakonec nějakou relevanci, protože jinak je to naprostá ztráta času. ()

Reklama

Reklama