Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

Dromed 

všechny recenze uživatele

Zdéňa je prostě gastronomický polobůh. Ale ten formát co to jako je? 24 hodin, půlené obrazovky alá kefír Sutherland. To frčelo v době, kdy dvojčata ještě stály. Jak já bych chtěl staré dobré Ano Šéfe. Ale za ty hlášky to stojí: visí to jako šourek nemocného bernardýna, kydáš to tam jak v lékárně :D ach jo prostě klasika. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

No už mě z těch keců tady kolem bolí břicho od smíchu, tak si dovolím něco přihodit do kotle. Pořad je točen tak, že je na místě štáb který dělá že točí něco úplně jiného, rozestaví kamery a točí chod restaurace aniž by to někoho trklo (pojem skrytá kamera pak nemusí nutně znamenat "schovaná"). Mezitím přijede Zdenda, kterého začnou natáčet (spolu s chodem restaurace, kuchyně, hosty, atd.). Jakmile se Zdenál odhalí, štáb se odhalí taky a začne natáčet regulérního Superšéfa. Proto to celé může působit jako fraška, je to jednoduché a pokud se člověk nezamyslí prostě hodí odpad a jde do prdele. Abych nezapomenul, svou roli tam samozřejmě hraje také střih mezi fake štábem a Šéfoštábem. Netuším proč by se měl Zdeněk převlékat a marnit tak svůj čas aby vypadal jako debil kdyby tam prostě mohl napochodovat. Reakce personálu a lidí kolem by museli být opravdu výtečné herecké výkony kdyby o celé věci věděli (zvláště u dílu kde je šéf převlečen za starou bábu, tam by se všichni museli na počkání nahned smát, speciálně servírka která ho obsluhovala). Stačí sledovat jejich chování před a po odhalení a věřte mi, tak dobří herci nejsou. Samozřejmě tam musí existovat dohoda o tom že pustěj do éteru tu špínu z kuchyně a chodu hospody výměnou za to že jim poladí prostory. Sleduji tento formát několik sérií od Gordona kde je vše výše napsané vysvětleno a Prima dělá přesnou kopii. Jen mě udivuje kolik lidí píše že je vše předem domluvené, že to je fake atd. aniž by se byť maličko zamysleli nebo sledovali dění. Holt se tento pořad nehodí pro ČR. Škoda. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Prvních 10-15 minut mě nějak bavilo, pak to ale byla příšerná nuda. Je to vyloženě přehrané, máme tam kamery, ale nejsme schopní uklidit, chováme se jako hovada, místo obsluhování hostu sjíždíme FB na mobilu? Jako vážně? Nedělám si příliš iluzi o českých restauracích, ale aby byla nejlepší restaurace ve městě takhle špinavá tomu prostě nevěřím. Však i sám Pohlreich říkal, že se úroveň českých restaurací za těch x let hodně zlepšila a ten první díl tohoto byl co se "čistoty" týče snad ještě horší než byla první série ano šéfe. Škoda, mělo to obrovský potenciál a očekávám, že se v příštím roce vrátí opět ano šéfe. Zatím dávám tři hvězdy, myslím si, ale že po dalších dílech to půjde dolů. 50% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární Ano šéfe! se vyčerpalo včetně svého moderátora, kterého už unavovalo řešit několik dní v týdnu jednu zoufalou restauraci a pak se do ní vracet, ale přesto ho samotné zachraňování podniků bavilo, tak vznikl pořad Superšéf, který celou akci pro Zdendu zminimalizuje na 24 hodin a zbytek zařídí podpůrný tým od designerů, marketérů, dalších dvou šéfkuchařů a dělnickou rotu plus jeden kamion jako pojizdná kuchyně. Je to dražší, svižnější, modernější a já se dokázal pobavit, ale člověk musí přivřít oko nad komedií, že se Zděněk převléká inkognito a všichni se tváří, že je to přepadovka se skrytými kamerami ikdyž tam běhají kameramani ,a všichni mají mikroporty a jako zázrakem mají zaměstnanci uprostřed směny čas příštích 24 hodin se náhodně věnovat záchraně restaurace. Když člověk potlačí logiku, tak se mu dostane solidní show, která čtyři díly snese, nejlepší byl E01, ale E04 už byla opakující se věc s bandou zoufalců. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Vše je divadlo, předem nahrané s bandou herců a komparzistů. Hospodský se musí upsat na pár let a držet hubu. Oni mu za to pomůžou s rekonstrukcí lokálu. Pohlreich není kuchař, ale obyčejný komediant, diletant parazit. Nesnáším toho vymrdanýho dementa. Pořad pro náš tupý národ, který věří, že pořady jako policie v akci, soudkyně Barbara nebo nebezpečné vztahy jsou pravda. Je mi zle jak moc je náš národ totálně vypatlaný. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama