Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

To čo postrácala prvá časť, čiastočne obsahuje tá druhá. (Pomerne veľkým nedostatkom je nedostatočné spracovanie, vyhodnotenie a interpretácia udalostí, ktorými skončila prvá časť.) Emocionálne (nemyslím na sex) sa jedná o malý krok dopredu, ale z hľadiska scenáru a vedenia príbehu to opäť zápasí s veľkými nedostatkami. P.S.: Vášnivé scény však (opäť) nemajú chybu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

neoBlast odpad!

všechny recenze uživatele

Až vám bude někdo tvrdit, že Rocky IV je jenom nekonečná montáž, tak se prosím jenom trochu nenápadně usmějte, bez jediného slova zapněte na Hellflixu 365 Days sequel a tiše odejděte z místnosti. Rozhodně se na film nedívejte bez studijních důvodů, protože toto je "filmové" peklo. Prvních 14 minut obsahuje asi 4 věty dialogů, 3 intimní scény a zhruba 56 minut podmanivého soundtracku, který vás má naladit na jízdu vašeho života. Já rozhodně nezapomenu. Mimochodem film obsahuje tolik licencované hudby, že budete přemýšlet, jestli tohle produkoval Netflix nebo Spotify.   10 % ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Jacku, ukaž svého jacka! A ono nic. Polská kinematografie nebyla od dob Čtyři z tanku a pes explicitnější. I tentokrát má divák o zábavu postaráno, a nejvíce se zabaví takzvaní počtáři, tedy kategorie diváků, která ráda počítá kolikrát se za film objeví přirození. Psí kulky z válečného seriálu nahradil klín Anny Marie Sieklucke, jehož chuťové kvality testuje Michele Morrone. Italský hřebec a polská klisna jsou v pokračování hitu od Netflixu sezdaným párem a užívají si vrchovatě sexuálních hrátek. Ovšem na scénu nečekaně vstupuje nevěra z mužovi strany, také (španělský) zahradník, který tentokrát není vrahem, a v ohrožení je i letité příměří mezi dvěma sicilskými mafiánskými klany. A na závěr přijde nečekané rozuzlení celé zápletky (spoiler - s dvojníky). A nečekaný závěr celkově pozvedává nevyrovnané divácké dojmy. Kdyby film stále neměl náběh do částečně parodické telenovely, určitě by se dal brát více vážně. Takhle je to spíše erotická (skoro) fraška protkaná afektovanými pop songy a zpomalenými záběry koitu, přičemž nechybí příjemný vizuál a kvalitní kamera. A nad všemi atributy trůní Anna Maria Sieklucka, která svým pružným tělem zastíní tvůrčí nedostatky. A s výpomocí lepých kolegyň Magdaleny Lamparske a Nataszi Urbanska je to taková provokativnější reklama na ženské půvaby, kterých v polských končinách je zjevně přehršel. Takže proč si neudělat filmový výlet za sluncem, mořem a sexem. 7/10 ()

tomino28 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to jako sledovat ten nejlacinější hudební videoklip s nejdebilnějším textem a dějem - zde ještě proloženo soft pornem a nataženo na téměř 120 minut. A stejně jako u hitů jednoho léta, i tento pokus o film během pár týdnů vyšumí do ztracena jako pára nad hrncem. Ale zároveň to, co přitahuje masy a pozornost, pojede na Netflixu do té doby, dokud o polsko-italskou divokou domácnost bude zájem. A obávám se, že ještě zdaleka nekončíme. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako, jednotka nebol film roku, ale ten feeling príbehu Kráska a zviera v podaní pre dospelých bol fajn nápad. Malo to nejakú energiu, dráždivosť, prekvapivý záver. A ja sa len pýtam, prečo, pre krista, vzniklo toto? Absolútne žiadna atmosféra, samoúčelné scény bez zmyslu a významu, stále tie isté cecky a tupota zápletky, čo prerazila dno. Do toho stále nejaká latino hudba a spomalovačky z vody, auta, pri západe slnka, stále dokola. Nič nie je horšie, ako keď vám tupota scény zničí predstieranú erotiku. Možno okrem Romany Tabak a tej druhej, ktoré nehlasovali. To mi dnešok pokazilo snáď ešte viac ako tento snímok. Jedna len za tie autá. 1 z 5 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)
  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)

Reklama

Reklama