Reklama

Reklama

Já, Victor

(seriál)
Trailer
USA, (2020–2022), 13 h 26 min (Minutáž: 24–34 min)

Předloha:

Becky Albertalli (kniha)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Seriál sleduje nového studenta střední školy Creekwood Victora na jeho vlastní cestě sebepoznání, kdy čelí problémům doma, přizpůsobuje se novému městu a bojuje se svou sexuální orientací. Když se mu zdá, že je toho na něj příliš, obrátí se na Simona, aby mu pomohl zvládnout vzestupy a pády střední školy. (Disney+)

Zajímavosti (10)

  • Michael Cimino, představitel hlavní role, si mezi natáčením první a druhé série nechal na pravém předloktí vytetovat výrazný ornament, s čímž filmaři také dost bojovali. Většinou byl proto oblékán do košilí s dlouhým rukávem a ve sportovních scénách má vždy na pravé ruce rukáv. Některé scény ale musely být digitálně upraveny a rozmazány až v postprodukci. (emkon)
  • Židle s výpletem u jídelního stolu ve Viktorově bytě jsou vyrobeny firmou Thonet, jejíž počátky sahají na Moravu (Koryčany a Bystřice pod Hostýnem.) Jedná se o typ S32 navržený v roce 1930, dosud vyráběný. Kus vyjde na 20 tisíc Kč. (emkon)
  • Vlajka, která visí ve Viktorově pokoji nad postelí, patří americkému státu Texas, odkud se rodina přistěhovala. (emkon)
  • Natáčení 1. série probíhalo od 27. srpna do 15. prosince 2019. Přestože se děj seriálu odehrává v Atlantě v Georgii, téměř veškeré natáčení probíhalo v Kalifornii. Nejčastěji přímo ve filmových studiích Paramount, Melrose avenue, Los Angeles. (emkon)
  • Michael Cimino se nechal při ztvárnění postavy Victora inspirovat radami svého bratrance, který je gay. (Stanislaus)

Reklama

Reklama