foto

James Martinez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cagney and Lacey (TV film)
2016 Aaron's Blood
2015 Guilt by Association (TV film)
Noční běžec
2013 Vedlejší účinky
2012 BearCity 2: The Proposal
Sezení
2011 Lost Revolution
2010 BearCity
2009 Breakdance Girl
2007 I Believe in America
2004 Undeserved, The

TV seriály

2019 God Friended Me (TV seriál)
Miracle on 123rd Street (E13)
Nepohádky (TV seriál)
Chapter 10: Forgiveness (S01E10)
2018 Nepohádky (TV seriál)
Chapter 9: Deception (S01E09)
Chapter 4: Rage (S01E04)
Chapter 2: Loss (S01E02)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
First Week (S01E02)
One Day at a Time (TV seriál)
Quinces (S01E13)
Hurricane Victor (S01E12)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Rukojmí (E06)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 65 (S05E13)
Chapter 64 (S05E12)
Chapter 63 (S05E11)
další epizody (9)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 4/5 (S06E04)
Posvátné město 2/5 (S06E02)
Posvátné město 1/5 (S06E01)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Piloto (S01E01)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Political Operation (S02E14)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
Your Mother Should Know (S01E11)
It's Alright Ma (I'm Only Bleeding) (S01E10)
2014 Inteligence (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Dead Clade Walking (S02E14)
Vzpomínky (TV seriál)
Admissions (S03E09)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Cake on the Way (E05)
Catacombs (E04)
No Rounds (E03)
další epizody (5)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Pilot (E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nepsaná pravidla (S04E01)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Borderline (S02E11)
2011 Hustling (TV seriál)
Muž s posláním (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Grave Danger Job (S04E07)
Perníkový táta (TV seriál)
Hermanos (S04E08)
2010 Gravity (TV seriál)
Rubicon (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodina nadevše (S09E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Návnada (S05E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Agent na palubě (S06E02)
2007 Army Wives (TV seriál)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Closing In (S04E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Star Crossed (S13E14)
2002 Taxík (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace