foto

Ana Ortiz

  • nar. 25.1.1971 (49 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Princess of the Row
Sophie’s Quinceañera
2018 Raubíř Ralf a internet
2017 Home: For the Holidays
The Keeping Hours
2016 Love Is All You Need?
Trust Fund
2014 Such Good People
2013 Sleeping with the Fishes
2012 Noah
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
2010 True Blue (TV film)
2009 Šéfe, jsem v tom!
2008 Batman - Gothamský rytíř
Winged Man, The
Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Tortilla Heaven
2003 Carolina
Life on Parole (TV film)
2002 Lehi's Wife
Nesvatý Mikuláš (TV film)
2000 King of the Korner
1999 Doktorka Quinnová (TV film)
1995 Stav ohrožení

TV seriály

2020 Love, Victor (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Česká spojka (E13)
Jedna jako druhá (E12)
Univerzitní utajení (E11)
další epizody (13)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Movin' on Up (S02E21)
2018 Elena z Avaloru (TV seriál)
Snow Place Like Home (S02E19)
2017 Angie Tribeca (TV seriál)
If You See Something, Solve Something (S03E08)
The Mindy Project (TV seriál)
Danny in Real Life (S06E09)
Doctors Without Boundaries (S06E08)
The Midwife's Tale (S06E06)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Cop and a Half-Wit (S15E15)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Elena a tajemství Avaloru (S01E11)
Spellbound (S01E05)
Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
Much Ado About Buffing (S04E09)
I Saw the Shine (S04E08)
další epizody (10)
2015 Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
další epizody (13)
2014 Black-ish (TV seriál)
Black Santa/White Christmas (S01E10)
Vražedná práva (TV seriál)
Smile, or Go to Jail (S01E03)
Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
You Can't Take It with You (S02E11)
další epizody (13)
V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
Griffinovi (TV seriál)
Baking Bad (S13E03)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Cleaning Out the Closet (S01E11)
další epizody (13)
Pomsta (TV seriál)
Resurgence (S03E07)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Krávy (S03E10)
Jsme nejlepší (S03E05)
Ještě, pane Dreckere (S03E04)
další epizody (5)
2008 Army Wives (TV seriál)
Loyalties (S02E08)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Wind Beneath My Wing (E12)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Los Angeles (S02E27)
Zapálená lýtka (S02E26)
Prsa na scéně (S02E14)
další epizody (4)
2005 Freddie (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
2004 North Shore (TV seriál)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
Greetings from Tucson (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
2001 Kristin (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2007 In Search of Puppy Love

Hudební videoklipy

2013 Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky