foto

Ana Ortiz

  • nar. 25.1.1971 (46 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Keeping Hours
2016 Elena a tajemství Avaloru (TV film)
Love Is All You Need?
Trust Fund
2014 Such Good People
2013 Sleeping with the Fishes
2012 Noah
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
2010 True Blue (TV film)
2009 Šéfe, jsem v tom!
2008 Batman - Gothamský rytíř
Winged Man, The
Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Tortilla Heaven
2003 Carolina
Life on Parole (TV film)
2002 Lehi's Wife
Nesvatý Mikuláš (TV film)
2000 King of the Korner
1999 Doktorka Quinnová (TV film)
1995 Stav ohrožení

TV seriály

2014 Vražedná práva (TV seriál)
Smile, or Go to Jail (S01E03)
2013 Devious Maids (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
Greetings from Tucson (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2007 In Search of Puppy Love

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2007 Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace