Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda by chcela, aby ju niekto miloval. Carl miluje svoju ženu Lee. Lee robí všetko preto, aby ju miloval Calvin. Calvin hrá Nicholasa, ktorý zistí, že miluje Catherine. Catherine, ktorá je v skutočnosti Francescou, nachádza pravú lásku a Gus miluje sám seba. (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Filmpub.cz (Kateřina Grosmanová)

"Nový Soderberghův snímek zcela vybočuje z jeho filmografie. Za pouhých 18 dní natočil hravý snímek bez jakýchkoli ambicí. Po velice úspěšných filmech se tak vrátil na nezávislou scénu, ze které kdysi vyšel a kde také zkouší nadále zůstávat. Pro obdivovatele Soderberghovy tvorby je zhlédnutí jeho…"

Kinema.sk (Jano Hušták)

"Hollywood, Hollywood je ťažký nátlakový intelektuálny chaos, o ktorom sa kritici budú ešte dlho hádať, či obsahuje niečo zmysluplné, alebo nie. Mňa osobne snímka oslovila, ale nedajte sa pomýliť - ešte aj Lynchove výtvory sú zvyčajne zrozumiteľnejšie. Neriskujte tento film, pokiaľ neviete v kine…" více

Tiscali.cz (Otto Bohuš)

"Možnost citační hry v případě filmu o filmu využívá Soderbergh do nejjemnějších nuancí; když Nicholas ve verších namlouvá na redaktorčin diktafon kousavý komentář o vnímání černošských herců bílou většinou, zmíní také hlavní hrdinku proslulého filmu Pretty Woman. Co tedy sledujeme? Skutečnou Julii…"

Reklama

Reklama