Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film som pozeral okolo tretej v noci, keď som mal salmonelózu a tak ma bolelo brucho, že som nemohol zaspať. Ako ukrást Dagmaru mi náladu vôbec nezdvihlo, ale chytať sa za bolavé brucho od smiechu som sa našťastie nemusel ani raz. Skôr mi z toho všetkého bolo ešte viac zle. Liečil som sa potom dosť pomaly. Maisner je ale ešte väčší prúser. ()

BloodMax odpad!

všechny recenze uživatele

Dvojitej infarkt a k tomu nezapomenutelnej zážitek, kterej mě děsí kažnou noc ve snech.....tak bych asi shrnul tenhle paskvil, kterej vůbec neměl vyjít na tento svět.....Možná, že bůh přidal další neřest do seznamu: Užívání si dobrého filmu. Proto nás trestá za naše hříchy takovou hovadinou a snaží se nás touto cestou napravit..... ()

Reklama

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Plány jediného zařízení schopného odhalit antiradarový letoun Stealth jsou ukradeny, a k předání zákazníkům má dojít na seznamovacím pobytu v Srní na Šumavě. Jedinou nadějí české vlády je vyslat na místo tajného super-agenta, Vaška Hrušku (Jaroslav Sypal), aby vše monitoroval, a plány Dagmary (jak se zařízení jmenuje) dostal zpět ... Nečekal jsem, že po otřesném Poldovi III uvidím ještě něco podobně strašného, ale pokud něco takového existuje, vůbec mne nepřekvapuje, že je to taktéž z pera Jaroslava Soukupa (a dokonce s velmi podobnými herci jako trilogie Polda). Nicméně Jak ukrást Dagmaru je hodně odporný film, a největší zásluhu na tom všem má naprosto otřesný Jaroslav Sypal (troufám si říct, obsadit do hlavní role kohokoliv jiného, tak by se to možná i na hvězdičku vyšplhalo).... Odpad! jak vyšitej... ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Vychechtanej debil Sypal absolutne stupidni hovado bez talentu byl za nejvetsiho kokota uz v poldovi a pak plesk Soukup se asi prastil do hlavy jeste vic a rozhodl se ze natoci film kterej postavi na tomhle tragedovi nemam slov a jenom si rikam jestli tenhle reziser kdysi slusnych filmu uz nezacal lehce dementnet nejvetsi komedie na tom je ze to vubec nekdo oznacuje za komedii FUCK! FUCK! FUCK! ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad! dávám jen filmům, z nichž není vidět nic jiného než fušeřina nebo póza. Tenhle film je sice mimořádně nepovedeným důkazem, že Soukup vůbec nemá ponětí, čemu my normální lidé říkáme crazy komedie, ale přesto myslím, že snaha a naivita tohoto nepoučitelného režiséra je upřímná. Navíc ten film je tak špatný, že právě díky tomu se můžete takovým zvráceným způsobem i pobavit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama