Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávám moc těchto nejhorších "ocenění", ale ač jsem dlouho přemýšlela a hloubala co by mě v tomto filmu aspoň nějak zaujalo, abych mohla dát aspoň jednu hvězdičku ... tak jsem stejně na nic nepřišla. Jaroslav Sypal se mi jako herec vůbec, ale vůbec nelíbí. Já zastávám myšlenku, že ten, kdo se nenarodil s komediálním talentem, tak tomu nepomůže ani svěcená voda k tomu, aby někoho upřímně rozesmál a to je v tomto případ pana Sypala ... ()

pravo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film by mali povinne premietať na vysokých školách budúcim filmárom, aby sa v budúcnosti niekto z nevedomosti nedopustil k divákovi podobnej zvrátenosti ako tvorcovia tohto nepodarku. Chápem, že ľudia majú rôzne stupne hodnotenia humoru, ale TOTO? Ak si chcete pozrieť jeden z najhorších filmov v histórii českej filmografie tak všetkými odporúčam toto veľdielo a som presvedčený, že nebudete sklamaný. ()

Reklama

Driscoll odpad!

všechny recenze uživatele

--- [TV] --- Co dodat... Sledovat tenhle film kontinuálně od začátku do konce znamená hazardovat se zdravým rozumem. Sice nechápu, jak se takový paskvil může někomu líbit nebo jak ho někdo může vysílat, ale dokáži to respektovat; ale nikdo už mě nedonutí, abych se na to koukal znova... ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Soukup se na konci devadesátých let stal snad ještě výraznějším sračkerem, něž Troška v nulté dékádě. Avšak jeho filmy točící se kolem hereckého ansáblu z policejní trilogie, si vytvořila svou neopakovatelnou auru a poetiku, která jak tak béčkově dementní až je milá. Sypal a spol se tady vážně nesnaží hrát na něco jinýho, než na dementy, tak jak jim úkoluje scénář. Jsou rádi, že jsou rádi. Proto nemá důvod toto osoudit, či ozdobit odpadem. ()

Phoppy odpad!

všechny recenze uživatele

No mé pocity u tohoto filmu ( a to jsem ho nedokoukal do konce - díky bohu ) byly velmi smíšené přičemž nejvíce převládal můj dávicí reflex...ani nevím do jakého filmového žanru bych toto " dílo " zařadil...vzdáleně se to možná podobá parodii nicméně toto slovo spíše vystihuje samotné herce...no a když se k tomu přidá takový " originální " režisér jakým je pan Soukup pak vznikne dío skutečně jedinečné... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama